Prijava u profil
SEZAM-DOORS D.O.O. SUBOTICA

SEZAM-DOORS D.O.O. SUBOTICA, SUBOTICA

Izrada i montaža garažnih vrata, industrijska vrata, tovarna rampa, rolo garažna vrata, klizne kapije, krilne kapije, servis i popravka

Bačka Topola, Subotica, i po ostatku Srbije

Jožef Čorba
predstavnik preduzeća

Sivački put 23, 24000 Subotica
Tel: +381 60...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2014

SEZAM-DOORS D.O.O. je osnovan 2014. godine i do sada smo realizovali veliki broj projekata na osnovu kojih smo postali veoma prepoznatljivi. Predstavništvo nam se nalazi u Subotici i usluge pružamo svim zainteresovanim klijentima. Naš tim je veoma stručan i iskusan što znači da možemo da realizujemo projekte svih obima. Osnovna delatnost kojom se bavimo je proizvodnja i montaža garažnih, segmentnih, rolo vrata, tovarnih rampi kao i kliznih i krilnih kapija. Ukoliko se odlučite da nam ukažete poverenje uveravamo Vas da ćete napraviti najbolji izbor za Vašu investiciju.


Garažna vrata

Subotica, Severno-bački

Gde i šta radimo
GARAŽNA VRATA
Garažna vrata paneli, podizna garažna vrata, rolo vrata sa prozorom, servis garažnih vrata, vertikalna garažna vrata, industrijska garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, garažna vrata mehanizam.

Ponuda
INDUSTRIJSKA GARAŽNA VRATA
KRILNA GARAŽNA VRATA
ROLO GARAŽNA VRATA
SEGMENTNA GARAŽNA VRATA
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Topola, Subotica, Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Subotica , Severno-bački i u okolini izvodimo:

Sivački put 23, 24000 Subotica
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati SEZAM-DOORS D.O.O. SUBOTICA?


9.1
odlična ocena preduzeća
6
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Izrada i montaža garažnih vrata, industrijska vrata, tovarna rampa, rolo garažna vrata, klizne kapije, krilne kapije, servis i popravka:

Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,