x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA LIMNEL NENAD BOROTA PR LIKODRA

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA LIMNEL NENAD BOROTA PR LIKODRA

  SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA LIMNEL NENAD BOROTA PR LIKODRA,

  Krovni radovi, limarski radovi, postavljanje oluka, postavljanje žlebova, izrada krova od tr lima, izrada krovnih opšivki

  i po ostatku Srbije

  NENAD BOROTA
  predstavnik preduzeća


  Tel: +381 64 ...

  Veličina ekipe: 7
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2008

  Možemo se pohvaliti sa više od 11 godina iskustva u pružanju krovopokrivačkih usluge kao i brojnim realizovanim poslovima. Sedište firme je u naselju Likodra, u blizini Krupnja, gde smo inače prepoznati kao jedna od najaktivnijih firmi. U sastavu naše ekipe su zaposleni stručni i pouzdani majstori, limari i monteri i zajedno imamo potencijal da se bavimo i učestvujemo u projektima svih opsega. Pored montaže i izrade građevinske limarije, bavimo se i montažom niskoprofilnog i panelnog lima, pokrivanjem ravnim limom i sendvič panelima. Limarska radnja LIMNEL je svoju politiku poslovanja u potpunosti usmerila ka zadovoljstvu njenih klijenata i investitora i usluge je učinila cenovno dostupnim većem delu građana naše države.


  Krovni pokrivači

  Krupanj, Mačvanski

  Gde i šta radimo

  KROVNI POKRIVAČI
  KROVOPOKRIVAČ
  LIMARIJA KROVA
  Atika, odvodne cijevi, koljeno žlijeba, skriveni žljebovi, žljebovi, gromobran, limeni krov, pokrivanje kupola sa limom, brza montaža limenog krova, masjtor za lim.

  Ponuda
  METALNI KROVOVI
  RAVNI KROVOVI
  Ravni krov sa nasipom, pokrivanje ravnog krova, hidroizolacija ravnog krova, toplotna izolacija ravnog krova, sanacija vlage ravnog krova.

  Ponuda
  SLAMNATI KROVOVI
  ZELENI KROVOVI
  ŽLEBOVI
  žlijebovi, koljena, cijevi iz pocinkanog lima, poluokrugli, pravokutni, aluminijski žlijebovi, bakreni žlijebovi, zamjena žlijebova, popravak žlijebova.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Mačvanski, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta

  Ocene stranaka
  9.2/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA LIMNEL NENAD BOROTA PR LIKODRA?


  9.2
  odlična ocena preduzeća
  11
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Krovni radovi, limarski radovi, postavljanje oluka, postavljanje žlebova, izrada krova od tr lima, izrada krovnih opšivki:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Mačvanski, Sremski,