Prijava u profil

SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA BD MONT VLADETA BOŠKOVIĆ PR , BEOGRAD (ZVEZDARA)

SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA BD MONT VLADETA BOŠKOVIĆ PR , BEOGRAD (ZVEZDARA), BEOGRAD

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih i grejnih sistema, vodoinstalacije, gasne instalacije, centralno grejanje, termotehničke instalacije, elektro

Beograd ,

Vladeta Bošković
predstavnik preduzeća

Nikole doksata 50, 11050 Beograd
Tel: +381 65...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2007

Više od 12 godina, koliko smo prisutni na tržištu, BD MONT aktivno se angažuje na tržištu izvođača instalaterskih radova. Locirani smo u Beogradu i usluge pružamo klijentima iz šireg regiona prestoničkog grada. Naša firma može da izvede radove manjeg i srednjeg obima koji su u skladu sa našim kompetencijama. Najviše smo zastupljeni na postavljanju vodovodnih, kanalizacionih, grejnih sistema kao i elektroinstalacija. U okviru naših usluga koje pružamo, bavimo se i manjim popravkama i održavanjima iz oblasti pomenutih poslova. Kako bi ponuda bila što kompetentnija, svojim klijentima pružamo maksimalno profesionalan odnos prema poverenom poslu i nakon našeg angažovanja svi prostori budi potpuno očišćeni i uređeni od eventualnog građevinskog otpada/šuta. Budite slobodni da nas kontaktirate, očekujemo Vaše pozive i upite.


Gde i šta radimo
RENOVIRANJE KUPATILA
ELEKTRIČAR, ELEKTROINSTALACIJE
Kompletne instalacije za stambeni objekt, obnova elektrike, elektrika v sanu, elektrika u mansardi, grubi razvod elektroinstalacija, žice za elektriku, montaža štekera, povoljna elektrika u kući, izvođač električnih instalacija.

Ponuda
GASNE INSTALACIJE
GREJANJE
Podno zagrijavanje, zidno grijanje, radijatorsko grijanje, grijanje na stropu, instaliranje plinskog kotla, peć na pelete, montaža peći na ulje, savjetovanje izbora toplinske pumpe, majstorr za grijanje.

Ponuda
MAŠINSKE INSTALACIJE
Kotlovnica u novogradnji, prenova kotlovnice, razdjelnici grijanja, plinska kotlovnica.

Ponuda
PODNO GREJANJE
SOLARNI KOLEKTORI
Kolektori za sanitarnu vodu i grijanje, ravni solarni kolektori sa bakrenim apsorberom, cjevni solarni kolektori za grijanje, solarni sistem sa kolektorom, rasteznom posudom, spremnikom topline i solarnom stanicom.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
Toplinska pumpa za podno i radijatorsko grijanje, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinska pumpa za novoizgrađene objekte.

Ponuda
VODOINSTALATER
Vodovod za kuću, odvodna kanalizacija, vodoinstalaterski radovi, montaža WC školjke, povoljan novi vodovod, majstor za vodovod.

Ponuda
ZIDNO GREJANJE
KUPATILA
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Nikole doksata 50, 11050 Beograd
Ocene stranaka
9.5/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA BD MONT VLADETA BOŠKOVIĆ PR , BEOGRAD (ZVEZDARA)?


9.5
odlična ocena preduzeća
13
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih i grejnih sistema, vodoinstalacije, gasne instalacije, centralno grejanje, termotehničke instalacije, elektro:

Grad, Beograd,