Prijava u profil

SAMOSTALNA ZANATSKA BRAVARSKO-ROLETNARSKA RADNJA Đ, Beograd

Rolo tende i zastakljivanje terase

i po ostatku Srbije
Za područje

  Đorđević Ratislav
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: 6527773...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 1999

  BRAVARSKO-ROLETNARSKA RADNJA Đ aktivna je na tržištu od davne 1999. godine i od tada do danas smo jedni od vodećeh na tržištu u proizvodnji i montaži tendi. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor tendi kao što su rolo zglobna tendai zglobna tenda na elektromotor. Pored toga pružamo usluge zatvaranje zimske baste rolo mehanizmima sa pratecim aluminijumskim vodjicama i plastificiranim platnom, zatvaranje prostora providnom Crystal,pvc folijom sa rolo mehanizmima. Godinama poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata i uvek se trudimo da napredujemo i pretimo trendove. Nalazimo se u Beogradu, a poslujemo širom zemlje. Za sve informacije stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka
  Gde i šta radimo
  Tende, markize
  Zastakljivanje terase
  Potkonstrukcija zimskog vrta, aluminijumski zimski vrt, zimski vrtovi ALU - drvo, zimski vrt prozračivanje, zimski vrt s otvorima, montaža zimskog vrta.
  Ponuda

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati SAMOSTALNA ZANATSKA BRAVARSKO-ROLETNARSKA RADNJA Đ?


  10
  odlična ocena preduzeća
  24
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Rolo tende i zastakljivanje terase:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju