Prijava u profil

SAINT-GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI DOO BEOGRAD

SAINT-GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI DOO BEOGRAD, BEOGRAD

Trgovina na veliko drvetom, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom

Beograd , i po ostatku Srbije

Tomaš Rosak
predstavnik preduzeća

Bulevar mihajla pupina 115d, 11070 Beograd
Tel: +381 11...

Veličina ekipe: 100
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2002

Firma SAINT-GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI d.o.o. iz Beograda postoji od 2002. godine kao deo velike francuske korporacije SAINT-GOBAIN koja postoji od 1665. godine i u svojoj dugoj i uspešnoj tradiciji poslovanja može da se pohvali sa nebrojeno projekata, nagrada i pohvala. Kompanija se već godinama nalazi u samom vrhu svetskih građevinskih firmi, a za nju se može reći da je najveći proizvođač građevinskog materijala na svetu. Materijali koje kompanija proizvodi postavljaju trendove u smislu trajnosti, kvaliteta, estetike, akustične izolativnosti itd. U Srbiji poslujemo u tri fabrike Weber, Isover i Rigips, što obuhvata neverovatno širok spektar građevinskog materijala, od fasadnih boja, preko izolacije do rigips panela za suvu gradnju. Kontaktirajte nas za Vaš projekat i uverite se u naš kvalitet.


Građevinski materijal

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
GRAĐEVINSKI MATERIJAL
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Naše delatnosti
Građevinski materijal
Bulevar mihajla pupina 115d, 11070 Beograd
Ocene stranaka
9.3/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati SAINT-GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI DOO BEOGRAD?


9.3
odlična ocena preduzeća
18
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Trgovina na veliko drvetom, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,