Za područje
    ZAŠTITA GLAVE LICA I SLUHA © SAFETY SHOP DOO
    x

    ZAŠTITA GLAVE LICA I SLUHA, Beograd

    Izvođač:
    SAFETY SHOP DOO


    Sačuvaj sliku

    Zaštita glave, lica i sluha
    Iako ih često vezuju samo za građevinarstvo, proizvodi za zaštitu glave, lica i sluha svoju primenu nalaze u kompletnoj industriji, uključujući i naftnu i gasnu industriju, hemijsku obradu, automobilsku i avio industriju, itd.

    Zaštita glave
    Zaštita glave je jedna od najbitnijih na radu, jer eventualne povrede mogu imati mnogo ozbiljnije posledice u odnosu na povrede drugih delova tela. Potpuni zaštitni efekat se postiže samo onda kada se koriste šlemovi i viziri od materijala koji štite od rizika na konkretnom random mestu. Šlemovi, kape i viziri koriste se u mnogim industrijama – građevinskoj, hemijskoj, rudarskoj, šumarskoj, elektro, kao i pri instalaterskim radovima, održavanju, zavarivanju, spašavanju, u radionicama, kuhinjama i sl.
    Zaštita sluha
    Buka se smatra jednim od zagađivača životne sredine i iako toga nismo uvek svesni ona izaziva stres kod radnika, a produžena izloženost može imati medicinske posledice – delimičan ili potpun gubitak sluha. Zato je važno na vreme se zaštititi koristeći neku vrstu opreme – antifone (samostalne, montirane na šlem, elektronske ili komunukacione uređaje) ili čepiće (za jednokratnu ili višekratnu upotrebu). Čepići mogu biti sa trakom, za praktičnije korišćenje ili možete nabaviti dispenzere za lakšu dostupnost jednokratnih čepića radnicima.
    Zaštita očiju
    U mnogim radnim procesima je neophodna zaštita očiju, da biste se zaštitili od gasova, sitnih čestica i predmeta koji mogu povrediti oči npr. u drvnoprerađivačkoj i građevinskoj industriji, metalurgiji, radionicama, pri sečenju metala i drveta, farbanju, krečenju itd. Naočare su u nastavku predstavljene po bojama stakala – bistre, žute i tamne. Uz naočare predstavljena je i dodatna oprema za čuvanje i održavanje naočara.


    1 Sviđa mi se
    Drugi podaci

    Lokacija: Beograd
    Izvođač: SAFETY SHOP DOO
    Objava: Apr.2023
    Član Daibau.rs od: Mar.2023

    Više naših referenci
    RADNA I ZAŠTITNA ODEĆA
    RADNA I ZAŠTITNA OBUĆA
    RADNE I ZAŠTITNE RUKAVICE
    ZAŠTITA GLAVE LICA I SLUHA
    ZAŠTITNA DISAJNIH ORGANA
    PROTIVPADNA OPREMA
    Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
    © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana