Prijava u profil

ROLO AS DOO

ROLO AS DOO, SAMAILA

ALU stolarija, PVC stolarija, ALU-drvo stolarija, PVC prozori, ALU prozori, PVC vrata, ALU vrata, venecijaneri, roletne, komarnici

Kraljevo , Novi Pazar, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Milan Antušević
predstavnik preduzeća

Samaila 117a, 36202 Samaila
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2002

Preduzeće Rolo AS DOO aktivno je još od 2002. godine i od tada do danas se uspešno bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjim ALU i PVC stolarije po meri, kao i pratećeg programa. Ukoliko su vam potrebna PVC vrata i prozori, ALU vrata i prozori, zatvaranje i zastakljivanje terasa, balkona, izloga, venecijaneri, tende, roletne, komarnici, trakaste zavese, kao i još mnogo toga, možete pronaći u našem asortimanu. Iskustvo, tradicija, profesionalnost i posvećenost ukratko opisuju naš način poslovanja. Imamo odličan odnos cena i kvaliteta proizvoda. Naši iskusni monteri brzo, jednostavno i efikasno vrše zamenu stare stolarije novom. Nalazimo se u Samaili, poslujemo na teritoriji raške i zlatiborske regije, ali i po celoj Srbiji, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Gde i šta radimo
ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA
ALUMINIJUMSKI PROZORI
KOMARNICI
MONTAŽA, UGRADNJA PROZORA
PANORAMSKI PROZORI I ZIDOVI
PVC PROZORI
PVC ULAZNA VRATA
SENILA
SPOLJNI ROLO ZASTORI
TENDE, MARKIZE
ZASTAKLJIVANJE TERASE
Radove izvodimo i u regijama: Kraljevo , Novi Pazar, Moravički, Rasinski, Raški, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Samaila , Raški i u okolini izvodimo:

Samaila 117a, 36202 Samaila
Zašto izabrati ROLO AS DOO?


9.9
odlična ocena preduzeća
18
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

ALU stolarija, PVC stolarija, ALU-drvo stolarija, PVC prozori, ALU prozori, PVC vrata, ALU vrata, venecijaneri, roletne, komarnici:

Moravički, Rasinski, Raški, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju