Prijava u profil

ROLO AS DOO, Samaila

ALU stolarija, PVC stolarija, ALU-drvo stolarija, PVC prozori, ALU prozori, PVC vrata, ALU vrata, venecijaneri, roletne, komarnici

i po ostatku Srbije
Za područje

  Milan Antušević
  predstavnik preduzeća

  Samaila , Raški
  Tel: +381 63...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2002

  Preduzeće Rolo AS DOO aktivno je još od 2002. godine i od tada do danas se uspešno bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjim ALU i PVC stolarije po meri, kao i pratećeg programa. Ukoliko su vam potrebna PVC vrata i prozori, ALU vrata i prozori, zatvaranje i zastakljivanje terasa, balkona, izloga, venecijaneri, tende, roletne, komarnici, trakaste zavese, kao i još mnogo toga, možete pronaći u našem asortimanu. Iskustvo, tradicija, profesionalnost i posvećenost ukratko opisuju naš način poslovanja. Imamo odličan odnos cena i kvaliteta proizvoda. Naši iskusni monteri brzo, jednostavno i efikasno vrše zamenu stare stolarije novom. Nalazimo se u Samaili, poslujemo na teritoriji raške i zlatiborske regije, ali i po celoj Srbiji, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Gde i šta radimo
  Aluminijumska ulazna vrata
  Aluminijumski prozori
  Komarnici
  Montaža, ugradnja prozora
  Panoramski prozori i zidovi
  PVC prozori
  PVC ulazna vrata
  Senila
  Spoljni rolo-zastori
  Tende, markize
  Zastakljivanje terase

  U blizini mesta Samaila , Raški i u okolini izvodimo:

  Samaila , Raški
  Zašto izabrati ROLO AS DOO?


  9.9
  odlična ocena preduzeća
  20
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  ALU stolarija, PVC stolarija, ALU-drvo stolarija, PVC prozori, ALU prozori, PVC vrata, ALU vrata, venecijaneri, roletne, komarnici:

  Moravički, Rasinski, Raški, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju