Prijava u profil

RESA GRADNJA,

Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada , instalacije,vodovod,kanalizacije,Izvođenje zemljanih radova,spoljašnje instalacije,dalekovodi

i po ostatku Srbije
Za područje

  Đuro Cvitkovac
  predstavnik preduzeća

  , Sremski
  Tel: +381 22...

  Veličina ekipe: 26
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2008

  Firma Resa Gradnja DOO je 2004. godine osnovana u Novim Banovcima. Visegodišnje iskustvo i rad samih osnivača je urodlio plodom s obzirom da je Resa Gradjna danas jedna od vodecih na ovom području. Sve ove godine u nazad se izueztno uspešno bavimo hidrotehničkim radovima kao sto su spoljašnje instalacije vodovoda, spoljašnje instalacije fekalne i atmosferske kanalizacije, unutrašnje instalacije vodovoda, kanalizacije i hidrantske mreže, crpne stanice vodovoda i kanalizacije, postrojenja za pripremu vode za piće, hidrantske mreže, rezervoari i isto tako građevinskim radovima kao sto su izvođenje zemljanih radova, izvođenje grubih građevinskih radova na svim vrstama objekata, izgradnja rekonstrukcija i adaptacija stambenih poslovnih i industrijskih objekata, izgradnja i rekonstrukcija saobraćajnica, terena, platoa, javnih površina, izvođenje svih završnih radova u građevinarstvu i izvođenje građevinskih radova za energetske sisteme (dalekovodi, trafostanice). U svom poslovanju smo tačni, precizni i pouzdani, a poverene poslove završavamo u zadatim rokovima. Nalazmo se u Novim Banovcima i poslujemo na teritoriji cele zemlje, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Gde i šta radimo
  Betoniranje
  Gradnja kuće - ključ u ruke
  Kuće do završne faze, gotovi stanovi, renovacije ključ u ruke.
  Ponuda
  Građevinski radovi
  Hidroizolacija temelja, podruma
  Novogradnja
  Zidanje kuće, podrum, samostalna kuća, dvojna kuća, turistički objekt, kvalitetni zidarski i betonski radovi, izvođač gradnje.
  Ponuda
  Obnova, sanacija
  sanacija stare kuće, poduzeće za adaptaciju.
  Ponuda
  Renoviranje kuće
  Renoviranje stana
  Rušenje, manja rušenja
  Temelj, temeljna ploča
  Temelji za kuću, temelji za stupove, klasični temelji, temeljna ploča.
  Ponuda
  Zemljani radovi
  Zidarski radovi, zidar
  Vodoinstalater
  Vodovod za novogradnju, kanalizacija za odvod, vodovodarski radovi, montaža umivalnika, izvedba vodovoda in odvoda, izvođač vodoinstalaterstva.
  Ponuda
  Gradnja puteva
  Komunalni priključci
  Niskogradnja
  Lokalne ceste, parking, okretnica, kanalizacija.
  Ponuda
  Popločavanje
  Uređenje dvorišta sa postavljanjem tlakovaca, opločivanje parkirališta, opločenje s tlakovcima na pločniku, rubnici pri prilazu, postavljanje kamenih tlakovaca, tlak iz debala drveća, iskop i nasipavanje za tlakovce, povoljno postavljanje tlakovaca, poduzeće za polaganje tlakovaca.
  Ponuda
  Potporni zid
  Uporni zid
  škarpa, škarpni zid iz betona, kameniti potporni zid, potporni zid, temeljenje potpornog zida.
  Ponuda
  Ručno malterisanje

  U blizini mesta , Sremski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati RESA GRADNJA?


  9.7
  odlična ocena preduzeća
  14
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada , instalacije,vodovod,kanalizacije,Izvođenje zemljanih radova,spoljašnje instalacije,dalekovodi:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju