Prijava u profil
RESA GRADNJA

RESA GRADNJA,

Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada , instalacije,vodovod,kanalizacije,Izvođenje zemljanih radova,spoljašnje instalacije,dalekovodi

Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, i po ostatku Srbije

Đuro Cvitkovac
predstavnik preduzeća

Svetosavska 142, 22304
Tel: +381 22...

Veličina ekipe: 26
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2008

Firma Resa Gradnja DOO je 2004. godine osnovana u Novim Banovcima. Visegodišnje iskustvo i rad samih osnivača je urodlio plodom s obzirom da je Resa Gradjna danas jedna od vodecih na ovom području. Sve ove godine u nazad se izueztno uspešno bavimo hidrotehničkim radovima kao sto su spoljašnje instalacije vodovoda, spoljašnje instalacije fekalne i atmosferske kanalizacije, unutrašnje instalacije vodovoda, kanalizacije i hidrantske mreže, crpne stanice vodovoda i kanalizacije, postrojenja za pripremu vode za piće, hidrantske mreže, rezervoari i isto tako građevinskim radovima kao sto su izvođenje zemljanih radova, izvođenje grubih građevinskih radova na svim vrstama objekata, izgradnja rekonstrukcija i adaptacija stambenih poslovnih i industrijskih objekata, izgradnja i rekonstrukcija saobraćajnica, terena, platoa, javnih površina, izvođenje svih završnih radova u građevinarstvu i izvođenje građevinskih radova za energetske sisteme (dalekovodi, trafostanice). U svom poslovanju smo tačni, precizni i pouzdani, a poverene poslove završavamo u zadatim rokovima. Nalazmo se u Novim Banovcima i poslujemo na teritoriji cele zemlje, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Izgradnja poslovnog objekta i magacina po sistemu „ključ u ruke“ © RESA GRADNJA

Izgradnja poslovnog objekta i magacina po sistemu „ključ u ruke“

Izgradnja poslovnog objekta i magacina po sistemu „ključ u ruke“

Gde i šta radimo
BETONIRANJE
GRADNJA KUĆE - KLJUČ U RUKE
Kuće do završne faze, gotovi stanovi, renovacije ključ u ruke.

Ponuda
GRAĐEVINSKI RADOVI
HIDROIZOLACIJA TEMELJA
NOVOGRADNJA
Zidanje kuće, podrum, samostalna kuća, dvojna kuća, turistički objekt, kvalitetni zidarski i betonski radovi, izvođač gradnje.

Ponuda
OBNOVA, SANACIJA
sanacija stare kuće, poduzeće za adaptaciju.

Ponuda
RENOVIRANJE KUĆE
RENOVIRANJE STANA
RUŠENJE, MANJA RUŠENJA
TEMELJ, TEMELJNA PLOČA
Temelji za kuću, temelji za stupove, klasični temelji, temeljna ploča.

Ponuda
ZEMLJANI RADOVI
ZIDARSKI RADOVI, ZIDAR
VODOINSTALATER
Vodovod za novogradnju, kanalizacija za odvod, vodovodarski radovi, montaža umivalnika, izvedba vodovoda in odvoda, izvođač vodoinstalaterstva.

Ponuda
GRADNJA PUTEVA
NISKOGRADNJA
Lokalne ceste, parking, okretnica, kanalizacija.

Ponuda
POPLOČAVANJE, BEHATON
Uređenje dvorišta sa postavljanjem tlakovaca, opločivanje parkirališta, opločenje s tlakovcima na pločniku, rubnici pri prilazu, postavljanje kamenih tlakovaca, tlak iz debala drveća, iskop i nasipavanje za tlakovce, povoljno postavljanje tlakovaca, poduzeće za polaganje tlakovaca.

Ponuda
POTPORNI ZID
PRIKLJUČAK ZA STRUJU, VODU
UPORNI ZID
škarpa, škarpni zid iz betona, kameniti potporni zid, potporni zid, temeljenje potpornog zida.

Ponuda
RUČNO MALTERISANJE
Radove izvodimo i u regijama: Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Sremski i u okolini izvodimo:

Veliki izbor pločica

Svetosavska 142, 22304
Zašto izabrati RESA GRADNJA?


9.7
odlična ocena preduzeća
12
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada , instalacije,vodovod,kanalizacije,Izvođenje zemljanih radova,spoljašnje instalacije,dalekovodi:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju