x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš RESA GRADNJA

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  RESA GRADNJA

  RESA GRADNJA,

  Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada , instalacije,vodovod,kanalizacije,Izvođenje zemljanih radova,spoljašnje instalacije,dalekovodi

  i po ostatku Srbije

  Đuro Cvitkovac
  predstavnik preduzeća

  Svetosavska 142, 22304
  Tel: +381 22 ...

  Veličina ekipe: 26
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2008

  Firma Resa Gradnja DOO je 2004. godine osnovana u Novim Banovcima. Visegodišnje iskustvo i rad samih osnivača je urodlio plodom s obzirom da je Resa Gradjna danas jedna od vodecih na ovom području. Sve ove godine u nazad se izueztno uspešno bavimo hidrotehničkim radovima kao sto su spoljašnje instalacije vodovoda, spoljašnje instalacije fekalne i atmosferske kanalizacije, unutrašnje instalacije vodovoda, kanalizacije i hidrantske mreže, crpne stanice vodovoda i kanalizacije, postrojenja za pripremu vode za piće, hidrantske mreže, rezervoari i isto tako građevinskim radovima kao sto su izvođenje zemljanih radova, izvođenje grubih građevinskih radova na svim vrstama objekata, izgradnja rekonstrukcija i adaptacija stambenih poslovnih i industrijskih objekata, izgradnja i rekonstrukcija saobraćajnica, terena, platoa, javnih površina, izvođenje svih završnih radova u građevinarstvu i izvođenje građevinskih radova za energetske sisteme (dalekovodi, trafostanice). U svom poslovanju smo tačni, precizni i pouzdani, a poverene poslove završavamo u zadatim rokovima. Nalazmo se u Novim Banovcima i poslujemo na teritoriji cele zemlje, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


  Gde i šta radimo

  BETONIRANJE
  GRADNJA KLJUČ U RUKE
  Kuće do završne faze, gotovi stanovi, renovacije ključ u ruke.

  Ponuda
  GRAĐEVINSKI RADOVI
  HIDROIZOLACIJA TEMELJA
  NOVOGRADNJA
  Zidanje kuće, podrum, samostalna kuća, dvojna kuća, turistički objekt, kvalitetni zidarski i betonski radovi, izvođač gradnje.

  Ponuda
  OBNOVE I SANACIJE
  sanacija stare kuće, poduzeće za adaptaciju.

  Ponuda
  RENOVIRANJE KUĆE
  RENOVIRANJE STANA
  RUŠENJE
  TEMELJI I TEMELJNA PLOČA
  Temelji za kuću, temelji za stupove, klasični temelji, temeljna ploča.

  Ponuda
  ZEMLJANI RADOVI
  ZIDARSKI RADOVI, ROHBAU
  VODOINSTALACIJE
  Vodovod za novogradnju, kanalizacija za odvod, vodovodarski radovi, montaža umivalnika, izvedba vodovoda in odvoda, izvođač vodoinstalaterstva.

  Ponuda
  GRADNJA PUTEVA
  IZRADA KOMUNALNIH PRIKLJUČAKA
  NISKE GRADNJE
  Lokalne ceste, parking, okretnica, kanalizacija.

  Ponuda
  NOSEĆI ZIDOVI, ŠKARPA
  škarpa, škarpni zid iz betona, kameniti potporni zid, potporni zid, temeljenje potpornog zida.

  Ponuda
  POPLOČAVANJE
  Uređenje dvorišta sa postavljanjem tlakovaca, opločivanje parkirališta, opločenje s tlakovcima na pločniku, rubnici pri prilazu, postavljanje kamenih tlakovaca, tlak iz debala drveća, iskop i nasipavanje za tlakovce, povoljno postavljanje tlakovaca, poduzeće za polaganje tlakovaca.

  Ponuda
  POTPORNI ZIDOVI
  KLASIČNO RUČNO MALTERISANJE
  Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta , Sremski i u okolini izvodimo:

  Veliki izbor pločica

  Svetosavska 142, 22304
  Ocene stranaka
  9.7/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati RESA GRADNJA?


  9.7
  odlična ocena preduzeća
  11
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada , instalacije,vodovod,kanalizacije,Izvođenje zemljanih radova,spoljašnje instalacije,dalekovodi:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački,