Prijava u profil
GOROVEL

GOROVEL,

Usluge uređenja i održavanja okoline, izvođenje, uređenje i održavanje eksterijera, vodene površine, biodekoracija, zeleni krovovi

Apatin, Kula, Sombor, i po ostatku Srbije

Renato Lakatoš
predstavnik preduzeća

Mite popovića 13, 25000
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2015

Preduzeće GOROVEL aktivno je na tržištu i uspešno posluje od 2015. godine. Mi se bavimo projektovanjem, izgradnjom, uređenjem i održavanjem vrtova, zelenih površina poslovnih objekata, zelenim krovovima, krovnim vrtovima, u stanju smo da uredimo vaš prostor raznim fontanama, bazenima, kao i drugim vodenim površinama. Tu smo da oplemenimo vaš prostor, uredimo vaš enterijer, deo smo mnogih objekata u našoj državi. U stanju smo da izvršimo ceo proces dekoracije od vaše ili naše zamisli, naravno u dogovoru sa vama, jer nam je zadovoljstvo klijenata na prvom mestu, ali tu smo i za dalje održavanje svih realizovanih projekata. Sedište našeg preduzeća nalazi se u Somboru, ali vrlo uspešno poslujemo i na teritoriji cele držve, u zavisnosti od samog projekta. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju, budite slobodni da nas kontaktirate. Radujemo da zajedno sa vama stvorimo drugačije pejzaže.


GOROVEL
GOROVEL objavio/la je referencu za područje Pejzažna arhitektura
22. Apr 2020
GOROVEL
GOROVEL objavio/la je referencu za područje Pejzažna arhitektura
22. Apr 2020
Gde i šta radimo
PEJZAŽNA ARHITEKTURA
Projektiranje vrta, nacrt za uređenje vrta, izvođenje sadnje, render vrta, uređenje okoliša.

Ponuda
ZELENI KROVOVI
Klasični zeleni krov, drenaža zelenog krova, zaštita zelenog krova, humus zelenog krova.

Ponuda
HORTIKULTURA, BAŠTA, DVORIŠTE
RIBNJACI
UREĐENJE DVORIŠTA
Košnja trave, rezanje žive ograde, prekopavanje zemlje, polaganje travnog plasta.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Apatin, Kula, Sombor, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Podunavski, Pomoravski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Zapadno-bački i u okolini izvodimo:

Mite popovića 13, 25000
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati GOROVEL?


9.1
odlična ocena preduzeća
5
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Usluge uređenja i održavanja okoline, izvođenje, uređenje i održavanje eksterijera, vodene površine, biodekoracija, zeleni krovovi:

Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Podunavski, Pomoravski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju