Prijava u profil

REFLEKTOR

REFLEKTOR,

Postavljanje električnih instalacija, rasveta, gromobrani, uzemljenje, alarmni sistemi, elektroinstalacije, razvodni ormari

Prijepolje, Sjenica, Užice , i po ostatku Srbije

Zdravko Filipović
predstavnik preduzeća

Želje đurića 16, 31000
Tel: +381 60...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 1997

Preduzeće Reflekor iz Užica aktivno je na tržištu još od 1997. godine i uspešno se bavi elektroinstalaterskim poslovima. Ukoliko vam je potrebno postavljanje instalacija niskog napona, popravka instalacija, klasične i dekorative rasvete, gromobrana, uzemljenje kao i drugi elektroinstalaterski radovi kako manjeg tako i većeg obima, mi smo tu za vas. Poslujemo tačno, stručno i u skladu sa predviđenim rokovima. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, jer smatramo da je zadovoljan klijent najbolji vid reklame. Nalazimo se u Užicu i aktivni smo na teritorijiZapadne Srbije, ali i šire, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u kvalitet naših usluga i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gromobrani

Užice , Zlatiborski

Gde i šta radimo
GROMOBRANI
Gromobrani na novogradnji, gromobranska instalacija, nacrt i mjerenje gromobranskih sustava, prenaponska zaštita za kuću.

Ponuda
ALARMNI SISTEMI
ELEKTRIČAR, ELEKTROINSTALACIJE
Električne instalacije za kuće, obnova elektrike, stambene električne instalacija, električne instalacije mansarde, grube instalacije elektrike, zaštitne cijevi za elektriku, montaža utičnica, električni vodovi na novo, elektroinstalaterski majstor.

Ponuda
PAMETNE KUĆE
Inteligentne inštalacije, zasnova pametne hiše, KNX inteligentna kuća, pregled pametnih instalacija, pametni upravljač grijanja, pametna svijetla.

Ponuda
RAČUNARSKE MREŽE
RASVETA, OSVETLJENJE
SOLARNE ELEKTRANE
Radove izvodimo i u regijama: Prijepolje, Sjenica, Užice , Kosovski, Moravički, Raški, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Zlatiborski i u okolini izvodimo:

Želje đurića 16, 31000
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati REFLEKTOR?


9.2
odlična ocena preduzeća
23
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje električnih instalacija, rasveta, gromobrani, uzemljenje, alarmni sistemi, elektroinstalacije, razvodni ormari:

Kosovski, Moravički, Raški, Zlatiborski,