Prijava u profil

RAŠA

RAŠA, VLASOTINCE

ALU stolarija, ALU prozori i vrata, PVC stolarija

Leskovac, i po ostatku Srbije

Radosav Miljković
predstavnik preduzeća

Mije milenkovića 79, 16210 Vlasotince
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2002

Preduzeće RAŠA iz Vlasotinca već 16 godina uspešno posluje na građevinskom tržištu. Bavimo se aluminijumskom i PVC stolarijom, koja uključuje i vrata i prozore kao i roletne i komarnike. Naši proizvodi garantuju kvalitet i trajnost, a naš tim će se pobrinuti da svi Vaši zahtevi budu ispunjeni i da budete zadovoljni izradom, kvalitetom i profesionalnošću naših radnika. Stojimo Vam na raspolaganju za sve što je povezano sa ALU i PVC stolarijom, pozovite nas!


Krovni prozori

Vlasotince, Jablanički

Gde i šta radimo
KROVNI PROZORI
Klasični krovni prozori, panoramski krovni prozori, krovni prozori, obloga za unutarnju ugradnju.

Ponuda
ALUMINIJUMSKI PROZORI
Dvoslojni ALU prozori, troslojni ALU prozori, fiksni aluminijski prozori, jednokrilni aluminijski prozori, dvokrilni aluminijski prozori, aluminijska balkonska vrata, aluminjaski panoramski zid.

Ponuda
PANORAMSKI PROZORI I ZIDOVI
Podizno klizna staklena stijena, nagibno klizna panoramska vrata, prozori koji se preklapaju na harmoniku, panoramski prozori s niskim pragom.

Ponuda
PROZORI
PVC PROZORI
Dvoslojni PVC prozori, troslojni plastični prozori, fiksni drveni prozori, jednokrilni plastični prozori, dvokrilni PVC prozori, drvena balkonska vrata, PVC klizne stijene, kuća PVC prozori, poduzeće za PVC prozore.

Ponuda
SENILA
Klasična tenda, S žaluzine, unutarnje rolete, fiksni komarnici, unutarnje rolete, dacron suncobrani, klizni paneli, fiksni brisoleji, žaluzine za prozore, montaža i servis sjenila.

Ponuda
SOBNA VRATA
Unutarnja vrata od furnira, unutarnja vrata od stakla, PVC unutarnja vrata, krilna unutarnja vrata, klizna vrata na zidu, suvremena unutarnja vrata, prirodna unutarnja vrata, povoljna vrata u stanu, ponuđač ulaznih vrata.

Ponuda
ULAZNA VRATA
Lesena vhodna vrata, aluminijska ulazna vrata, plastična ulazna vrata, ulazna vrata od masivnog drveta, ugodna ulazna vrata, sigurnost ulazna vrata, pasivna ulazna vrata, ulazna vrata sa drvetom, povoljna ulazna vrata, poduzeće za ulazna vrata.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Leskovac, Jablanički, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Toplički. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Vlasotince , Jablanički i u okolini izvodimo:

Mije milenkovića 79, 16210 Vlasotince
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati RAŠA?


9.1
odlična ocena preduzeća
18
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

ALU stolarija, ALU prozori i vrata, PVC stolarija:

Jablanički, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Toplički,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju