Prijava u profil

R-MASTER PLUS

R-MASTER PLUS, KIKINDA

Gipsarski, molersko-farbarski i fasaderski radovi, hoblovanje i lakiranje parketa

Kikinda, Senta,

Aleksandar Popov
predstavnik preduzeća

Veljka petrovića 11, 23300 Kikinda
Tel: +381 62...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2013

Firma R-MASTER PLUS iz Kikinde sa uspehom posluje od 2013. godine na teritoriji opštine Kikinda i okoline. Naša firma se ističe po broju uspešno realizovanih projekata u oblasti gipsarskih, molersko-farbarskih, fasaderskih radova, kao i u oblasti hoblovanja i lakiranja parketa. Mi smo tim stručnih zanatlija koji savesno, marljivo i po dogovoru i uputstvima klijenata obavlja sve vrste iz navedenih oblasti. Dugogodišnje iskustvo, upornost i želja za pronalaskom pravog rešenja za klijenta nas je unapredila i dovela na vrhu lestive majstora sa bogatim iskustvom u radu. Pedantnost, brzina i kvalitet je naša referenca, a ukoliko su i Vama potrebne usluge pravih majstora, možete nas kontaktirati, otvoreni smo za svaki dogovor i saradnju!


Farbanje drveta

Kikinda, Severno-banatski

Gde i šta radimo
FARBANJE DRVETA
Bojanje drveta, obnova drveta ograde, lakiranje drveta, kitanje pukotina u drvetu, krečenje drvene nadstrešnice, bojanje drveta s osnovnom bojom.

Ponuda
FASADE
Izrada fasade, premaz stare fasade emulzijom, uklanjanje stare fasadne žbuke, objekti obloženi sa završnim slojem fasade, sokl marmolit, izolacija balkona, akrilni zaključna žbuka, fasada 20 cm, fasada prirodni amterijali, povoljni fasaderski radovi, fasaderstvo.

Ponuda
GIPSARSKI RADOVI
Suhogradnja, knauf, oblaganje stropa, pregradne stijene iz gipsokartonkih ploča, oblaganje zida, oblaganje visokog potkrovlja gips pločama, kutija nadstrešnice od gipsa.

Ponuda
KREČENJE, MOLER
PARKETARI
Sanacija parketa, ljepljenje gotovog parkta, polaganje tehno parketa, ljepljenje masivnog parketa, polaganje plemenitog parketa, polaganje letvi za parket, osvježenje uljanog parketa, brušenje i lakiranje parketa, majstor za polaganje parketa.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Kikinda, Senta, Severno-banatski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Kikinda , Severno-banatski i u okolini izvodimo:

Veljka petrovića 11, 23300 Kikinda
Ocene stranaka
9/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati R-MASTER PLUS?


9
odlična ocena preduzeća
7
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Gipsarski, molersko-farbarski i fasaderski radovi, hoblovanje i lakiranje parketa:

Severno-banatski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju