Prijava u profil

SAC&H D.O.O., Beograd

Klimatizacija,ventilacija, grejanje, projektovanje sistema sa grejanje i hlađenje, postavljanje sistema za klimatizaciju i grejanje, gasne instalacije

i po ostatku Srbije
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Darko Jovanović
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: 0611599...

  Veličina ekipe: 6
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2007

  Preduzeće SAC&H D.O.O. iz Beograda aktivno je na tržištu punih 11 godina i uspešno se bavi montažom i projekotvanjem grejnih, rashladnih, klimatizacionih i ventilacionih sistema. Pored navedenog bavimo se i projektovanjem termo-tehničkih i termo-energetskih i gasnih instalacija, kao i izradom svih vrsta kanala i elemenata za distribuciju vazduha, sklopova i podsklopova za montažu. Posedujemo potrebne licence za našu delatnost poslovanja koje su izdate od nadležnih institucija. Stručnost, profesionalnosti kvalitet su odlike našeg poslovanja. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Poslujemo kako u zemlji tako i u insotranstvu. Uverite se u naš kvalitet i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka

  1 ocena
  Gde i šta radimo
  Grejanje
  Podno grijanje - sistemske ploče, ploče zidnog grijanja, skidanje radijatora, montaža stropnog grijanja, ugradnja plinskog kotla, ugradnja peći na pelete, kotao na loživo ulje, toplinske pumpe i podno grijanje, strojar.
  Ponuda
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Podno grejanje
  Toplotne pumpe
  Ventilacija
  Zidno grejanje
  Zagrijavanje u zidovima, zidno grijanje u suhomontažnim zidovima, zidno zagrijavanje sa vodom, električno zidno grijanje.
  Ponuda

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati SAC&H D.O.O.?


  10
  odlična ocena preduzeća
  16
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Klimatizacija,ventilacija, grejanje, projektovanje sistema sa grejanje i hlađenje, postavljanje sistema za klimatizaciju i grejanje, gasne instalacije:

  Grad, Beograd, Grad, Beograd,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju