Prijava u profil
PRIVREDNO DRUŠTVO OMEGA ALU-PLAST DOO ŠABAC

PRIVREDNO DRUŠTVO OMEGA ALU-PLAST DOO ŠABAC, ŠABAC

aluminijumska i pvc stolarija, pvc prozori, krovni prozori, pvc vrata, pvc komarnici, roletne, alu vrata, alu prozori, harmonika vrata

Loznica , Šabac , i po ostatku Srbije

Ranko Blanuša
predstavnik preduzeća

Sremska 5a/1, 15000 Šabac
Tel: +381 15...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2006

Preduzeće OMEGA ALU-PLAST DOO iz Šapca aktivno je na tržištu još od daleke od 2006. godine i uspešno se bavi proizvodnjom ALU i PVC stolarije, rosvajnih ograda i aluminijumskih delova za ograde . U našoj ponudi se nalaze ALU prozori i vrata po meri, PVC prozori i vrata po meri, zatvaranje terasa, balkona, aluminijumske roletne, komarnici, kao i još mnogo toga. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverene poslove obavljamo u skladu sa željama, zahtevima i potrebama naših klijenata uvek poštujući zadate rokove za završetak radova. Naši iskusni monteri će jednostavno, brzo i lako izvršiti montažu ALU i PVC stolarije, i metalnih konstrukcija, nadstrešnica, ograda. Nalazimo se u Šapcu i poslujemo širom regiona, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Krovni prozori

Šabac , Mačvanski

Gde i šta radimo
KROVNI PROZORI
Klasični krovni prozori, panoramski krovni prozori, krovni prozori, obloge za valovita krovišta.

Ponuda
ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA
ALUMINIJUMSKI PROZORI
Dvoslojni ALU prozori, troslojni ALU prozori, fiksni aluminijski prozori, jednokrilni aluminijski prozori, dvokrilni ALU prozori, aluminijska balkonska vrata, aluminjaski panoramski zid.

Ponuda
KOMARNICI
PANORAMSKI PROZORI I ZIDOVI
Podizno klizna panoramske stijena, nagibno klizna vrata, preklopni prozori, panoramski prozori s niskim pragom.

Ponuda
PROZORI
PVC PROZORI
PVC ULAZNA VRATA
ROLO ZAVESE
SPOLJNE ROLETNE
ULAZNA VRATA
Drveni modeli ulaznih vrata, ALU ulazna vrata, PVC ulazna vrata, ulazna vrata od masivnog drveta, prirodna ulazna vrata, protuprovalna ulazna vrata, pasivna ulazna vrata, ulazna vrata sa prozorom, ulazna protuprovalna vrata , ponuđač za ulazna vrata.

Ponuda
VENECIJANERI
ŽALUZINE
Radove izvodimo i u regijama: Loznica , Šabac , Grad, Beograd, Kolubarski, Mačvanski, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Šabac , Mačvanski i u okolini izvodimo:

Sremska 5a/1, 15000 Šabac
Zašto izabrati PRIVREDNO DRUŠTVO OMEGA ALU-PLAST DOO ŠABAC?


9.2
odlična ocena preduzeća
14
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Aluminijumska i pvc stolarija, pvc prozori, krovni prozori, pvc vrata, pvc komarnici, roletne, alu vrata, alu prozori, harmonika vrata:

Grad, Beograd, Kolubarski, Mačvanski, Sremski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju