Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš PREDRAG ANĐELKOVIĆ PR, SAMOSTALNA ZANATSKO TRGOVINSKA RADNJA TERMO MONT VRANJE

broj telefona

Šta vam je potrebno?


PREDRAG ANĐELKOVIĆ PR, SAMOSTALNA ZANATSKO TRGOVINSKA RADNJA TERMO MONT VRANJE

PREDRAG ANĐELKOVIĆ PR, SAMOSTALNA ZANATSKO TRGOVINSKA RADNJA TERMO MONT VRANJE,

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih i grejnih sistema, hidrotehničke instalacije, ventilacija, renoviranje kupatila, bravarija

i po ostatku Srbije

Predrag Anđelković
predstavnik preduzeća

Matije gupca 34, 17500
Tel: +381 69 ...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2011

SZTR TERMO MONT već više od 8 godina pruža usluge u izvođenju instalaterskih radova. Nalazimo se u Vranju i u okviru poslovanja se angažujemo se u rejonu pčinjskog okruga. Naša iskusna ekipa može da realizuje projekte manjeg i srednjeg opsega. Osnovne delatnosti koji se najčešće bavimo su postavljanje vodovodnih, kanalizacionih i grejnih instalacija kao i povezivanje na mrežu. Takođe postavljamo sisteme ventilacije i izvodimo bravarske radove. Mi smo firma čije su usluge cenovno veoma dostupne, pouzdane i kvalitetne jer je poslovni cilj naše firme da se dodatno razvijamo, proširujemo na osnovu uspešno realizovanih projekata odnosno isključivo zadovoljnih klijenata.


Gde i šta radimo
RENOVIRANJE KUPATILA
CENTRALNO GREJANJE
ETAŽNO GREJANJE
GASNE INSTALACIJE
PODNO GREJANJE
Montaža podnog grijanja, podno grijanje sistemske ploče, podno grijanje na vodu, dopolnilmo podno zagrijavanje, podno grijanje dnevne sobe, podno grijanje sanitarija, terasa sa podnim grijanjem, podno zagrijavanje parketa.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
VENTILACIJA
VODOINSTALATERI
ZIDNO GREJANJE
KUPATILA
PRIKLJUČAK ZA STRUJU, VODU
Radove izvodimo i u regijama: Grad, Niš, Jablanički, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Toplički. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Pčinjski i u okolini izvodimo:

Matije gupca 34, 17500
Ocene stranaka
9.4/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati PREDRAG ANĐELKOVIĆ PR, SAMOSTALNA ZANATSKO TRGOVINSKA RADNJA TERMO MONT VRANJE?


9.4
odlična ocena preduzeća
8
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih i grejnih sistema, hidrotehničke instalacije, ventilacija, renoviranje kupatila, bravarija:

Grad, Niš, Jablanički, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Toplički,