Izgradnja kuće , Cena, Topola


Veličina projekta: 4

Datum projekta: 30.05.2020

Lokacija: Topola, Šumadijski

Kategorija: Građevinski radovi

Željeni početak radova: 1-3 meseca

Količina: cca 100m2

Više informacija:

  • Da li se radi o novogradnji ili renovaciji? Novogradnja
  • Imate li nacrte i dokumentaciju, ako je potrebna po ZPI? Obavezno priložite za veći odaziv. Ishodovana je građevinska dozvola, sa svim potrebnim planovima

Поштовани

У прилогу је извод из грађевинске дозволе. Материјал из дозволе је дат чисто да се добије дозвола, а радови се могу извести и са нечим другим по потреби (само да буде квалитетан материјал и дуготрајан). Био бих захвалан за оквирни прорачун трошкова за сиву градњу, са одвојеном ценом за темељ и за остатак куће. Урачунати у цену, наравно, и људство, логистику итд, дакле комплетан предрачун. Уколико постоји и спецификација материјала (предмер), то би био велики плус због транспарентности. Такође би ме интересовала ваша оквирна процена укупног трајања радова у овој фази.

Напоменуо бих да таван из пројекта треба да издржи људе/кревет/сто/комоде итд (врв ће ипак постојати врата и биће гостињска соба, уколико успем да променим то у грађевинској дозволи), па не знам да ли ферт гредице могу да издрже то или треба додатно појачати.. Можда чак и плоча да се ради на том делу ако буде потребе. Остало да радимо све по реду (хидроизолација-тремоизолација темеља итд). Накнадно ћемо да видимо и за радове који потом следе (изолација, столарија, кречење, подови, керамика итд...), када се стекну финансијски услови.

Што се тиче датума почетка радова - радови могу почети одмах, после ванредног стања, за лето...

На 300 метара од плаца налази се фирма са комплетном тешком механизацијом, па би могли ту фирму да искористимо за темељ, насипање, одвожење земље и шута по потреби итд.. Како ће се копати септичка јама, можда би та земља могла такође да се искористи за насипање.

Елем, како се не разумем у материју претерано, сигурно сам нешто заборавио, па Ви, молим Вас, додајте ако сам штогод пропустио.

Срдачан поздрав,
Никола Ковачевић

Nikola

Okvirna cena izvođenja: od 13500€ do 22500€
Proverite i: Građevinski radovi, cena
Primereni izvođači za: Građevinski radovi, Topola

Zainteresovanih izvođača radova: 4

Građevinski radovi, cene sličnih projekata:

08.04.2024

Izgradnja kuće - s... Beočin

01.04.2024

Zidanje objekta (s... Negotin

27.03.2024

Gradnja kuće Stepojevac

19.03.2024

Gradnja kuće- siva... Novi Sad

13.03.2024

Adaptacija balkona... Novi Sad

13.03.2024

Proširivanje teras... Beograd

11.03.2024

Renoviranje dečjeg... Aleksinac

Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
© 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana