Prijava u profil
Postavljanje podnih i zidnih obloga PARKET MISKIN

Postavljanje podnih i zidnih obloga PARKET MISKIN,

Postavljanje drvenih podnih obloga, postavljanje brodskog poda, postavljanje laminata, postavljanje parketa, restauracija parketa

i po ostatku Srbije
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Marko Miskin
  predstavnik preduzeća

  , Zaječarski
  Tel: 0628653...

  Veličina ekipe: 0
  Projekti: manji
  Osnivanje: 2021

  Preduzeće PARKET MISKIN je već neko vreme aktivno na tržištu i uspešno posluje na teritoriji Beograda. Mi smo preduzeće koje se bavi postavljanjem drvenih podnih obloga. Ukoliko vam je potrebno postavljanje parketa, popravka parketa, hoblovanje i lakiranje, postavljanje brodskog poda, laminata , mi smo pravi izbor za vas. U svom poslovanju smo tačni i precizni, a poverene poslove obavljamo u skladu sa zahtevima, željama i potrebama naših klijenata, jer je zadovoljan klijent ono što nam je jako važno. Poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima, a u stanju smo da preuzmemo poslove svih veličina. Nalazimo se u Knjaževcu i poslujemo na teritoriji Beograda i širom okruga. Iza nas se nalazi veći broj uspešno realizovanih poslova. Uverite se u kvalitet naših usluga tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka
  10/10
  sve ocene
  Gde i šta radimo
  LAMINATI
  Postavljanje laminata, postavljanje laminata po celoj kući.

  Ponuda
  PARKET
  Pripremljeni parket, kant parket, masivni parket riblja kost, podne lajsne, klik parket.

  Ponuda
  PARKETARI
  Gitovanje parketa, postavljanje gotovog parketa, postavljanje tehno parketa, postavljanje daščanog parketa, postavljanje klasičnog parketa, postavljanje parketnih lajsni, obnavljanje parketa uljenjem, hoblovanje i lakiranje parketa, izvođač parketarskih radova.

  Ponuda
  POSTAVLJANJE PARKETA
  Radove izvodimo i u regijama: Knjaževac, Zaječar , Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Sremski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta , Zaječarski i u okolini izvodimo:

  , Zaječarski
  Zašto izabrati Postavljanje podnih i zidnih obloga PARKET MISKIN?


  10
  odlična ocena preduzeća
  Gde i šta radimo

  Postavljanje drvenih podnih obloga, postavljanje brodskog poda, postavljanje laminata, postavljanje parketa, restauracija parketa:

  Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Sremski, Šumadijski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju