Prijava u profil

PLAVI KAMEN

PLAVI KAMEN, NOVI PAZAR

Sečenje, oblikovanje i obrada kamena, mermera i granita, uređenje kamenom enterijera i eksterijera, podovi, stepeništa, zidne obloge

Kraljevo , Novi Pazar, i po ostatku Srbije

Naser Čalaković
predstavnik preduzeća

Bajevica bb, 36300 Novi pazar
Tel: +381 62...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2004

Preduzeće Plavi Kamen iz Novog Pazara aktivno je na tržištu od 2004. godine i od tada do danas se uspešno bavi kamenorezačkim poslovima. Ukoliko vam je potrebno postavljanje prirodnog kamena, odnosno granita i mermera na podove, stepeništa, zidove, fasade, šank pultove, obrada i sečenje mermera i granita, , izrada svih vrsta spomenika i spomen ploča, uslužni klesarski radovi kao i drugi kamenorezački poslovi, možete nam se obratiti. U nažem asortimanu se nalazi različite vrste, dezeni i boje mermera i granita kako bi svaki naš klijent mogao da izabere nešto po svom ukusu. Poslujemo tačno, brzo i precizno, i u skladu sa postavljenim rokovima. Iskustvo, tradicija i kvalitet ukratko opisuju naš način poslovanja. Nalazimo se u Novom Pazaru i poslujemo na teritoriji raške regije, ali i drugih regija, u skadu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontkatirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Kamenorezac

Novi Pazar, Raški

Gde i šta radimo
KAMENOREZAC
KERAMIKA, KERAMIČAR
Polaganje pločica, keramičke pločice po podu, granitogres pri kući, polaganje opeke, pločice na vanjskoj terasi, vanjska keramika balkon, fugiranje fuga, stepenice keramika, kvalitetni keramičarski radovi, keramičarski izvođač.

Ponuda
LEPLJENJE PLOČICA
Radove izvodimo i u regijama: Kraljevo , Novi Pazar, Moravički, Raški, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Novi pazar , Raški i u okolini izvodimo:

Bajevica bb, 36300 Novi pazar
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati PLAVI KAMEN?


9.2
odlična ocena preduzeća
16
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Sečenje, oblikovanje i obrada kamena, mermera i granita, uređenje kamenom enterijera i eksterijera, podovi, stepeništa, zidne obloge:

Moravički, Raški, Zlatiborski,