Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš PENTAGON DOO SREMSKA MITROVICA

broj telefona

Šta vam je potrebno?


PENTAGON DOO SREMSKA MITROVICA

PENTAGON DOO SREMSKA MITROVICA, SREMSKA MITROVICA

Projektovanje elektroinstalacija,izvođenje elektroinstalacija, nadzor i merenje elektroinstalacija, telekomunikacije, rasveta, uzemljenje, gromobrani

i po ostatku Srbije

Sava Crnojakić
predstavnik preduzeća

Kralja petra i 5, 22000 Sremska mitrovica
Tel: +381 22 ...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 1992

Preduzeće Pentagon DOO iz Sremske Mitrovice aktivno je na tržištu još od daleke 1992. godine i uspešno se bavi projektovanjem, merenjem, nadzorom i postavljanjem elektroinstalacija. Naša firma obavlja projekte srednjeg i većeg obima, kao što su projektovanje i postavljanje elektroinstalacija na zgradama, poslovnim objektima, industrijskim objektima, postavljanje popravka i zamena javne rasvete, održavanje trafo stanica, dalekovoda, kao i drugi poslovi vezani za elektroinstalacije visokog i niskog napona. Takođe, vršimo i nadzor priliko izvođenja elektroinstalaterskih radova i projekata, kao i pregled i ispitivanje svih vrsta električnih instalacija niskog napona, kao i gromobranskih instalacija. U svom poslovanju smo tačni, precizni i profesionalni, te poverene projekte i poslove obavljamo u predviđenim rokovima, a u skladu sa zahtevima, potrebama i željama naših klijenata. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Sremskoj Mitrovici i poslujemo na teritroiji Vojvodine i Beograda. Uverite se u kvalitet našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Nacrt elektroinstalacije

Sremska mitrovica, Sremski

Gde i šta radimo
NACRT ELEKTROINSTALACIJE
Instalacija jake struje, shema električnih ormara, pametne instalacije, projekt solarnih sustava, nacrt gromobranskih instalacija, nacrt za internet.

Ponuda
PROJEKTOVANJE RASVETE
GROMOBRAN
Gromobrani za sva krovišta, gromobranska instalacija, mjerenja gromobranskih sustava, prenaponska zaštita za kuću.

Ponuda
ALARMNI SISTEMI
Bežični alarmni sistemi, sustav protiv uljeza, bežični alarmi, klasični video nadzor, požarni senzori.

Ponuda
ELEKTRIČAR
Instalacije u individualnoj kući, obnova elektrike, električne instalacije u stanu, električne instalacije mansarde, grube instalacije, kabeli za elektriku, montaža utičnica, kvalitetne elektoinstalacije u kući, poduzeće za elektriku.

Ponuda
ELEKTRIČNA MERENJA
PAMETNE KUĆE
Inteligentna kuća, projektiranje pametnih instalacija, KNX inteligentna kuća, pregled pametnih instalacija, pametni upravljač grijanja, pametna svijetla.

Ponuda
RAČUNARSKE MREŽE
Kablovi za IP telefoniju, kablovi za optiku, LAN instalacije za računare, instalacije za LAN mrežu.

Ponuda
RASVETA, OSVETLJENJE
Rasjveta kuće, obješeni lusteri, plafonjere, ugradna rasvjeta, svijetla za zidove, ugradne podne svjetiljke, vodootporne svjetiljke.

Ponuda
SOLARNI SISTEMI
Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Sremska mitrovica , Sremski i u okolini izvodimo:

Kralja petra i 5, 22000 Sremska mitrovica
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati PENTAGON DOO SREMSKA MITROVICA?


9.1
odlična ocena preduzeća
27
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Projektovanje elektroinstalacija,izvođenje elektroinstalacija, nadzor i merenje elektroinstalacija, telekomunikacije, rasveta, uzemljenje, gromobrani:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Sremski, Zapadno-bački,