Prijava u profil

ORBAL CORP

ORBAL CORP, BEOGRAD

Inženjering, projektovanje, tretman voda

Beograd , i po ostatku Srbije

Siniša Milidragović
predstavnik preduzeća

Tikveška 17, 11010 Beograd
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 4
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2015

Preduzeće Orbal Corp aktivno je na tržištu od 2015. godine i uspešno se bavi tretmanom voda, eksternim održavanjem i inženjeringom. Pored arhitektonskih, inženjerskih i projektantskih usluga koje pružamo, naša firma je specifična po tome što se bavi i tretmanom voda, odnosno tretmanom otpadnih i atmosferskih voda, procesne i sive vode. Takođe, ekskluzivni smo distributeri najkvalitetnije opreme za linijska odvodnjavanja (inox cevi, slivnici, kanali), kao i korugovanih cevi i šahti,kao i poklopaca i penjalica za šahte. Konstanto poboljšavamo kvalitet naših usluga ,poslovnih procesa i ljudskih resursa. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo kako u zemlji tako i u inostranstvu. Profesionalan pristup svakom poverenom poslu, dobra poslovna etika i odnosi sa poslovnim partnerima i klijentima, su glavna obeležja načina našeg poslovanja. Kontaktirajte nas, za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Prečišćavanje otpadnih voda

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA
Mali uređaji za prečišćivanje, kućni biološki sustavi za prečiščivanje, zeleni sustav za prečiščivanje, nepretočne biološke septičke jame.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Tikveška 17, 11010 Beograd
Ocene stranaka
8.8/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ORBAL CORP?


8.8
odlična ocena preduzeća
5
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Inženjering, projektovanje, tretman voda:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju