Prijava u profil

OLIVER MILOJIĆ PR LIMARSKO TRGOVINSKA RADNJA MAČAK-LIM PROKUPLJE

OLIVER MILOJIĆ PR LIMARSKO TRGOVINSKA RADNJA MAČAK-LIM PROKUPLJE, PROKUPLJE

Hidroizolacija temelja i temeljne ploče, ravnih krovova, terasa, hidroizolacioni sistemi, limarski radovi, limarija krova

Kuršumlija, Prokuplje, i po ostatku Srbije

Oliver Milojić
predstavnik preduzeća

Banijska 3, 18400 Prokuplje
Tel: +381 62...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2016

Preduzeće MAČAK-LIM iz Prokuplja aktivno je na tržištu od 2016. godine i uspešno se bavi svim vrstama hidoizolaterskih poslova, kao i limarijom krovova. Ukoliko vam je potrebno cementna hidroizolacija, hidroizolacija kupatila, terasa, balkona, bazena, krovova, temelja kao i drugi poslovi iz oblasti hidroizolacije, limarija krova, oluci, okapnice, mi smo pravi izbor za vas. Svakom projektu pristupamo sa punom pažnjom i u dogovorenom vremenskom roku ga ispunjavamo. Tim ljudi koji rade u našem preduzeću imaju višegodišnje iskustvo i samim tim bez ikakvih problema i sa puno pažnje pristupaju svakom poslu. Hidroizolacija bilo kod dela vaše kuce ili poslovnog objekta je veoma bitna stvar i samim ti je najbolje da to prepustite profesionalcima i ljudima koji zaista znaju svoj posao i obavljaju ga svakodnevno. Nalazimo se u Prokuplju i poslujemo na teritoriji Južne Srbije. Iskoristite priliku pozovite nas i uverite se zbog čega smo jedni među boljim. Za sve dodatne informacije mozete nas kontaktirati.


Hidroizolacija temelja

Prokuplje, Toplički

Gde i šta radimo
HIDROIZOLACIJA TEMELJA
HIDROIZOLACIJA RAVNOG  KROVA
LIMARSKI RADOVI
LIMENI KROVOVI, LIM ZA KROV
OLUCI
Radove izvodimo i u regijama: Kuršumlija, Prokuplje, Grad, Niš, Jablanički, Nišavski, Rasinski, Toplički. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Prokuplje , Toplički i u okolini izvodimo:

Banijska 3, 18400 Prokuplje
Ocene stranaka
8.5/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati OLIVER MILOJIĆ PR LIMARSKO TRGOVINSKA RADNJA MAČAK-LIM PROKUPLJE?


8.5
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

Hidroizolacija temelja i temeljne ploče, ravnih krovova, terasa, hidroizolacioni sistemi, limarski radovi, limarija krova:

Grad, Niš, Jablanički, Nišavski, Rasinski, Toplički,