x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš NS-GLASS DOO NOVI SAD

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  NS-GLASS DOO NOVI SAD

  NS-GLASS DOO NOVI SAD,

  Oblikovanje i obrada ravnog stakla, staklarstvo, staklene ograde, staklene stepenice, tuš kabine i paravani, stakleni nameštaj, ogledala

  i po ostatku Srbije

  Vitomir Jovanović
  predstavnik preduzeća

  Ibarska 16, 21000
  Tel: +381 21 ...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2004

  Preduzeće NS-GLASS DOO osnovano je 2002. godine i do danas je vrlo uspešno u svom poslovanju. Naši počeci se vezuju za preradu i obradu stakla, međutim sve veća primena stakla u opremanju enterijera usmerila je našu proizvodnju upravo ka tome. Danas smo prepoznatljivi u oblasti uređivanja enterijera proizvodima od stakla. U našem asortimanu možete pronaći vrata i nameštaj od stakla, tuš kabine i pregrade, staklene ograde, gazišta i podove, paravane i staklene zidove, ogledala, termoizolaciona stakla kao i staklo u boji za kuhinju. Prilikom proizvodnje koristimo modernu tehnologiju kao i profesionalni timski pristup radu i upravo zbog toga možemo da garantujemo za kvalitet naših proizvoda i zadovoljstvo klijenata. Ponosimo se time što veliki broj naših proizvoda izvozimo na tržište EU, ruske federacije i drugih zemalja. Nalazimo se u Novom Sadu i poslujemo kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Za sva pitanja i informacije, naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju.


  Gde i šta radimo

  PANORAMSKA VRATA
  STAKLARSTVO
  STAKLENE OGRADE
  Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta , Južno-bački i u okolini izvodimo:

  Ibarska 16, 21000
  Ocene stranaka
  9.6/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati NS-GLASS DOO NOVI SAD?


  9.6
  odlična ocena preduzeća
  15
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Oblikovanje i obrada ravnog stakla, staklarstvo, staklene ograde, staklene stepenice, tuš kabine i paravani, stakleni nameštaj, ogledala:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,