Prijava u profil
NEBOJŠA SPASIĆ PR GEODETSKI BIRO GEO URBAN UB

NEBOJŠA SPASIĆ PR GEODETSKI BIRO GEO URBAN UB, UB

Geodezija, geodetska merenja, premeri, parcelacija, preparcelacija, međe, legalizacija

Valjevo , i po ostatku Srbije

Nebojša Spasić
predstavnik preduzeća

Kralja petra prvog oslobodioca 72, 14210 Ub
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2017

Preduzeće Geo Urban iz Uba aktivno je na tržištu od 2017. godine i uspešno se bavi geodetskim poslovima. Ukoliko vam je potrebno snimanje objekata, legalizacija, parcelacija i peparcelacija, deobe, katastarsko-topografski plan, legalizacija objekata, omeđavanje, kao i drugi geodetski poslovi - tu smo za vas. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverene poslove završavamo u zadatim rokovima. Posvećeni smo i predani svakom projektu i svakom klijentu. Naš tim se sastoji od geodeta sa višegodišnjim iskustvom koji mogu da realizuju projekte svih obima. Nalazimo se u Ubu i poslujemo na teritoriji cele zemlje. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Geomehanika, geodeta

Ub, Kolubarski

Gde i šta radimo
GEOMEHANIKA, GEODETA
GEOMETAR
LEGALIZACIJA OBJEKATA
PROJEKTOVANJE MAŠINSKIH INSTALACIJA
Radove izvodimo i u regijama: Valjevo , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Ub , Kolubarski i u okolini izvodimo:

Kralja petra prvog oslobodioca 72, 14210 Ub
Ocene stranaka
8.4/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati NEBOJŠA SPASIĆ PR GEODETSKI BIRO GEO URBAN UB?


8.4
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

Geodezija, geodetska merenja, premeri, parcelacija, preparcelacija, međe, legalizacija:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju