Prijava u profil

MORAVA ENTERIJERI DOO VRANJE , ĆUKOVAC

MORAVA ENTERIJERI DOO VRANJE , ĆUKOVAC, VRANJE

Unutrašnji dizajn, nameštaj po meri, dnevne soba, spavaće sobe, dečije sobe, kupatilski elementi

Bujanovac, Preševo , Vranje , i po ostatku Srbije

Saša Jovčić
predstavnik preduzeća

Ćukovac, 17501 Vranje
Tel: +381 65...

Veličina ekipe: 26
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 1992

Sa iskustvom dužim od 27 godina, velikim brojem prikupljenih referenci i veoma prepoznatljivom kvalitetu i radu, MORAVA ENTERIJERI DOO je jedna od najaktivnijih i najangažovanijih u okviru delatnosti kojom se bavi. Naša ekipa, koja je sačinjena od proverenih i stručnih majstora/stolara, sposobna je da preuzme projekte svih opsega i sa uspehom ih realizuje. Od samog osnivanja firme pa sve do sada primarna delatnost kojom se bavimo je proizvodnja i ugradnja nameštaja koji izrađujemo po željama i merama naših uvaženih klijenata. Preduzeće se nalazi u Vranju gde se nalaze i naši proizvodni pogoni koji su opremljeni najsavremenijim alatima i mašinama za izradu, sečenje i oblikovanje nameštaja i elemenata. Ukoliko želite da Vaše sobe, kuhinje, poslovne ili čak dvorišne prostore oplemenite najkvalitetnijim nameštajnim elementima i komadima, onda su MORAVA ENTERIJERI DOO pravi izbor za Vas. Kontaktirajte nas!

Gde i šta radimo
DIZAJN ENTERIJERA
Renovacija kuće, unutarnji interijer stana, unutarnja oprema lokala, 3D vizualizacije, odabir boja, postavljanje opreme, nacrt unutarnjeg namještaja, popis za unutarnju opremu.

Ponuda
DEČJE SOBE
Namještaj za dječju sobu, namještaj mladenačke sobe, krevet na kat u dječjoj sobi.

Ponuda
DNEVNE SOBE
KUHINJE
Moderna kuhinja po mjeri, klasična kuhinja po nacrtima, kuhinja po meri u klasičnom stilu, kuhinja iver, obnova kuhinjskog pulta.

Ponuda
KUPATILA
NAMEŠTAJ PO MERI
OBLOGE ZA ZID
Drvena obloga fasade, strop obložen drvetom, drvo na stijeni.

Ponuda
SASTAVLJANJE NAMEŠTAJA, KUHINJE
SPAVAĆE SOBE
UGRADNI PLAKARI
Ugradbeni ormari po mjeri, ugradbeni ormari kod kuće, garderobni ugradbeni ormar, ugradbeni ormar ladice.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Bujanovac, Preševo , Vranje , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Vranje , Pčinjski i u okolini izvodimo:

Ćukovac, 17501 Vranje
Zašto izabrati MORAVA ENTERIJERI DOO VRANJE , ĆUKOVAC?


9.8
odlična ocena preduzeća
28
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Unutrašnji dizajn, nameštaj po meri, dnevne soba, spavaće sobe, dečije sobe, kupatilski elementi:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju