Prijava u profil

MOLERSKO FASADERSKA RADNJA EURO SAT KOLOR RUMA

MOLERSKO FASADERSKA RADNJA EURO SAT KOLOR RUMA, Ruma

Molerski radovi, krečenje, gipsarski radovi, fasade

Za područje
  odzivnost preduzeća

  Milan Vukajlović
  predstavnik preduzeća

  Ruma , Sremski
  Tel: 0600494...

  Veličina ekipe: 0
  Projekti: manji
  Osnivanje: 2019

  Preduzeće EURO SAT KOLOR iz Rume je već neko vreme aktivno na tržištu i uspešno posluje na teritoriji Sremskog okruga, gde se ističe svojom preciznošću i pouzdanošću pri pružanju usluga unutrašnjih i spoljašnjih radova. Usluge koje pružamo su krečenje, gletovanje, gipsarski radovi, spušteni plafoni, pregradni zidovi, fasaderski radovi kao i još mnogo toga. U svom poslovanju cenimo preciznost, posvećenost i dogovor, što znači da se uvek trudimo da dogovorene poslove završimo u utvrđenim rokovima. O nama najbolje govore brojni realizovani projekti, kao i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Da rešite sve vaše molerske preobleme, EURO SAT KOLOR tim vam stoji na raspolaganju, za sva ostala pitanja nas slobodno kontaktirajte.

  Ocene stranaka
  10/10
  sve ocene
  Gde i šta radimo
  FASADE
  Fasada na novogradnji, renoviranje fasade, skidanje završnog sloja postojeće fasade, objekti sa završnim slojem, cokla na fasadi, izolacije za fasadu, mineralni fasadni malter, fasada 10 cm, fasada od prirodnih mterijala, kvalitetan fasadni sistem, izvođač fasada.

  Ponuda
  GIPSARSKI RADOVI
  Suvogradnja, postavljanje knauf-ploča, spušteni plafon od gipsa, zidovi od kanufa, sanacija zida knaufom, knauf-ploče na visokom podkrovlju, suvomontažna nastrešnica.

  Ponuda
  KREČENJE, MOLER
  Krečenje kuće, duplo gletovanje i brušenje i duplo krečenje stana, gletovanje i krečenje plafona, izbeljivanje zidova jupol bojom, farbanje fasada, obnovna boja za nastrešnice, farbanje vrata glazurom.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Ruma , Sremski i u okolini izvodimo:

  Ruma , Sremski
  Zašto izabrati MOLERSKO FASADERSKA RADNJA EURO SAT KOLOR RUMA?


  10
  odlična ocena preduzeća
  Gde i šta radimo

  Molerski radovi, krečenje, gipsarski radovi, fasade:

  Sremski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju