Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš MOLERSKA RADNJA IHTUS MIROSLAV GLAVONIĆ PR RUMA

broj telefona

Šta vam je potrebno?


MOLERSKA RADNJA IHTUS MIROSLAV GLAVONIĆ PR RUMA

MOLERSKA RADNJA IHTUS MIROSLAV GLAVONIĆ PR RUMA, RUMA

molerski radovi, krečenje kuća, krečenje stanova, fasade za kuće, fasaderski radovi, farbanje u bojama, krečenje u belo, krečenje u boji, gips radovi,

Miroslav Glavonić
predstavnik preduzeća

Naselje tivol 2/16, 22400 Ruma
Tel: +381 60 ...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2006

MOLERSKA RADNJA IHTUS iz Rume na našem tržištu je već dugi niz godina. Godinama se uspešno bavimo svim završnim građevinskim radovima krečenjem, gletovanjem, gipsarskim radovima, dekorativnim tehnikama, farbanjem, fasaderskim poslovima kao i još mnogo toga. U svom poslovanju smo precizni, tačni i brzi i uvek se trudimo da poverene poslove završimo u predviđenim rokovima. Iza nas se nalazi veći broj uspešno realizovanih projekata, kao i zadovoljnih klijenata. Poslujemo na teritoriji Rume i šire okoline. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionost našeg poslovanja, kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
TAPETARSKE USLUGE
FASADE
Izrada nove fasade, renovacija fasade, odstranjivanje fasade, nadstrešnica, sokl marmolit, lijepljenje izolacije na kuću, mrežica i ljepilo, 10 cm fasade, fasada zidana kuća, adaptacija fasade, fasaderski majstori.

Ponuda
GIPSARSKI RADOVI
Suha montaža, knauf, armstrong strop, pregradna stijena ALU podkonstrukcija, sanacija zida sa gipsom, obnova visokog potkrovlja, kutija nadstrešnice od knaufa.

Ponuda
MOLERI, KREČENJE, FARBANJE
Gletanje i krečenje kuće, izbjeljivanje stana s kitanjem i gletanjem, ravnanje i izbjeljivanje stropa, dvojno kitanje i brušenje zida i dvojno bojanje zida, bojanje fasade sa silikatnom bojom, obnova nadstrešnica, obojana vrata.

Ponuda
OBLAGANJE TAPETA
Ukloniti tapete, predpriprema zidova sa emulzijom, ljepljenje tapeta, klasične tapete, fototapete.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Ruma , Sremski i u okolini izvodimo:

Naselje tivol 2/16, 22400 Ruma
Ocene stranaka
9.4/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati MOLERSKA RADNJA IHTUS MIROSLAV GLAVONIĆ PR RUMA?


9.4
odlična ocena preduzeća
13
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Molerski radovi, krečenje kuća, krečenje stanova, fasade za kuće, fasaderski radovi, farbanje u bojama, krečenje u belo, krečenje u boji, gips radovi,:

Sremski,