Prijava u profil
MODESTA KVALITETAN NAMEŠTAJ DOO

MODESTA KVALITETAN NAMEŠTAJ DOO, JAGODINA

Nameštaj po meri, kuhinje, komode, plakari, ormari, police, spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, predsoblja, baštenski nameštaj

Ćuprija, Jagodina, Paraćin, i po ostatku Srbije

Milica Mladenović
predstavnik preduzeća

Vihorska bb, 35000 Jagodina
Tel: +381 35...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2006

Firma Modesta Kvalitetan Nameštaj iz Jagodine aktivna je na tržištu od 2006. godine i uspešno se bavi izradom i montažom nameštaja. U našoj ponudi možete pronaći kuhinje po meri, ugradne plakare, regale, dečije, dnevne i spavaće sobe, trpezarije, baštenske garniture, ležajeve, klub fotelje i stolove, barske setove, predsoblja, kao i još mnogo toga. U svom poslovanju smo tačni, brzi i precizni, i poštujemo rokove naših klijenata. Naši kupci imaju mogućnost da odaberu vrstu materijala, dezen i boju, kao i mere za svoj nameštaj. Prilikom proizvodnje koristimo samo najbolje i najkvalitetnije materijale, jer smatramo da na taj način gradimo dobru reputaciju firme kroz pozitivne preporuke naših klijenata. Nalazimo se u Jagodini i poslujemo na teritoriji Srbije, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u kvalitet našeg nameštaja i preciznost izrade i montaže tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Baštenske garniture, baštenski nameštaj

Jagodina, Pomoravski

Gde i šta radimo
BAŠTENSKE GARNITURE, BAŠTENSKI NAMEŠTAJ
DEČJE SOBE
DNEVNE SOBE
KUHINJE
Moderna kuhinja po mjeri, kuhnja po meri u klasičnom stilu, kuhinja po meri u klasičnom stilu, masivna kuhinja, zamjena kuhinjskog pulta.

Ponuda
KUPATILA
NAMEŠTAJ PO MERI
SASTAVLJANJE NAMEŠTAJA, KUHINJE
Montaža namještaja IKEA, rastavljanje namještaja, sastavljanje montažne kuhinje, dostava i sastavljanje namještaja, sastavljanje opreme za trgovine.

Ponuda
SPAVAĆE SOBE
UGRADNI PLAKARI
Ugradbeni montažni ormar, ugradbeni ormari obnova stanovanja, garderobni ugradbeni ormar, ugradbeni ormar ladice.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Ćuprija, Jagodina, Paraćin, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Pomoravski, Rasinski, Šumadijski, Zaječarski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Jagodina , Pomoravski i u okolini izvodimo:

Vihorska bb, 35000 Jagodina
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati MODESTA KVALITETAN NAMEŠTAJ DOO?


9.2
odlična ocena preduzeća
14
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, kuhinje, komode, plakari, ormari, police, spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, predsoblja, baštenski nameštaj:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Pomoravski, Rasinski, Šumadijski, Zaječarski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju