Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš MODESTA KVALITETAN NAMEŠTAJ DOO

broj telefona

Šta vam je potrebno?


MODESTA KVALITETAN NAMEŠTAJ DOO

MODESTA KVALITETAN NAMEŠTAJ DOO, JAGODINA

Nameštaj po meri, kuhinje, komode, plakari, ormari, police, spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, predsoblja, baštenski nameštaj

Ćuprija, Jagodina, Paraćin, i po ostatku Srbije

Milica Mladenović
predstavnik preduzeća

Vihorska bb, 35000 Jagodina
Tel: +381 35 ...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2006

Firma Modesta Kvalitetan Nameštaj iz Jagodine aktivna je na tržištu od 2006. godine i uspešno se bavi izradom i montažom nameštaja. U našoj ponudi možete pronaći kuhinje po meri, ugradne plakare, regale, dečije, dnevne i spavaće sobe, trpezarije, baštenske garniture, ležajeve, klub fotelje i stolove, barske setove, predsoblja, kao i još mnogo toga. U svom poslovanju smo tačni, brzi i precizni, i poštujemo rokove naših klijenata. Naši kupci imaju mogućnost da odaberu vrstu materijala, dezen i boju, kao i mere za svoj nameštaj. Prilikom proizvodnje koristimo samo najbolje i najkvalitetnije materijale, jer smatramo da na taj način gradimo dobru reputaciju firme kroz pozitivne preporuke naših klijenata. Nalazimo se u Jagodini i poslujemo na teritoriji Srbije, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u kvalitet našeg nameštaja i preciznost izrade i montaže tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Baštenski nameštaj, spoljašnji nameštaj

Jagodina, Pomoravski

Gde i šta radimo
BAŠTENSKI NAMEŠTAJ, SPOLJAŠNJI NAMEŠTAJ
DEČIJE SOBE
DNEVNE SOBE
KUHINJE
Moderna kuhinja po mjeri, kuhnja po meri u klasičnom stilu, kuhinja po meri u klasičnom stilu, masivna kuhinja, zamjena kuhinjskog pulta.

Ponuda
KUPATILA
MONTAŽA NAMEŠTAJA
Montaža namještaja IKEA, rastavljanje namještaja, sastavljanje montažne kuhinje, dostava i sastavljanje namještaja, sastavljanje opreme za trgovine.

Ponuda
NAMEŠTAJ PO MERI
SPAVAĆE SOBE
UGRADNI PLAKARI
Ugradbeni montažni ormar, ugradbeni ormari obnova stanovanja, garderobni ugradbeni ormar, ugradbeni ormar ladice.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Ćuprija, Jagodina, Paraćin, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Pomoravski, Rasinski, Šumadijski, Zaječarski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Jagodina , Pomoravski i u okolini izvodimo:

Vihorska bb, 35000 Jagodina
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati MODESTA KVALITETAN NAMEŠTAJ DOO?


9.2
odlična ocena preduzeća
13
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, kuhinje, komode, plakari, ormari, police, spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, predsoblja, baštenski nameštaj:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Pomoravski, Rasinski, Šumadijski, Zaječarski,