Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš MINICHOTHERM DOO BEOGRAD

broj telefona

Šta vam je potrebno?


MINICHOTHERM DOO BEOGRAD

MINICHOTHERM DOO BEOGRAD, BEOGRAD

Termotehničke instalacije, klimatizacije, ventilacije, toplotne pumpe, oprema za podno grejanje, centralno grejanje

Beograd , i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Aleksandar Minić
predstavnik preduzeća

Milentija popovića 4, 11000 Beograd
Tel: +381 63 ...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2004

Preduzeće MINICHOTHERM DOO iz Beograda aktivno posluje od 2004. godine i uspešno se bavi izvođenjem centralnog grejanja, klimatizacije i ventilacije, kao i vodovoda i kanalizacije. Vršimo projektovanje i konsalting u cilju osmišljavanja i realizacije što ekonomičnijih i kvalitetnijih instalacija, kao i kompletno izvođenje svih instalacija grejanja i hlađenja, kao i vodovodnih instalacija sa nabavkom i ugradnjom najsavremenijih uređaja iz ove oblasti. Poslujemo tačno, brzo i stručno, u skladu sa potrebama i rokovima naših klijenata. Naš tim se sastoji od instalatera i majstora sa višegodišnjim iskustvom koji stručno i savesno obavljaju svoje radne zadatke. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji cele Srbije, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćet nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Centralno grejanje

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
CENTRALNO GREJANJE
ETAŽNO GREJANJE
Nova kotlovnica, sanacija kotlovnice, hidraulično balansiranje, kotlovnica toplotna pumpa.

Ponuda
GASNE INSTALACIJE
KLIMA UREĐAJI, KLIME
Klima uređaji, povezivanje klima uređaja, servis klime, klasične klime, podni klima uređaji, prijenosna klima.

Ponuda
PODNO GREJANJE
Podno zagrijavanje, podno grijanje u estrihu, podno grijanje sa cijevima, dopolnilmo podno zagrijavanje, podno zagriajvanje u dnevnim sobama, podno grijanje u kupaonici, podno grijanje terase, podno grijanje za parket.

Ponuda
SOLARNO GREJANJE
Solarni kolektori za grijanje sanitarne vode, ravni kolektori, cjevni solarni kolektori za grijanje, solarni sistem sa kolektorom, rasteznom posudom, spremnikom topline i solarnom stanicom.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
Toplinska pumpa za podno i radijatorsko grijanje, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinska pumpa za novoizgrađene objekte.

Ponuda
VENTILACIJA
Prezračivanje pri obnovi kući, rekuperacija za kuću, klima naprava sa mogućnoću prezračivanja, centralno prezračivanje kuće, lokalno prezračivanje.

Ponuda
VODOINSTALATERI
Vodovod za kuću, kanalizacija WC, vodovodni radovi, montaža sanitarnih elemenata, kompletne vodovodne instalacije, vodinstalatersko poduzeće.

Ponuda
ZIDNO GREJANJE
PRIKLJUČAK ZA STRUJU, VODU
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Podunavski, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Milentija popovića 4, 11000 Beograd
Ocene stranaka
9.5/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati MINICHOTHERM DOO BEOGRAD?


9.5
odlična ocena preduzeća
15
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Termotehničke instalacije, klimatizacije, ventilacije, toplotne pumpe, oprema za podno grejanje, centralno grejanje:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Podunavski, Sremski,