Prijava u profil
MILOŠ SAVIĆ PR KAMENOREZAČKA RADNJA SAVIĆ 79 VODICE

MILOŠ SAVIĆ PR KAMENOREZAČKA RADNJA SAVIĆ 79 VODICE, PALANKA

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, podovi, spomenici

Smederevo , Smederevska Palanka , Velika Plana, i po ostatku Srbije

Miloš Savić
predstavnik preduzeća

Vodice, Smederevska Palanka
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2015

KAMENOREZAČKA RADNJA SAVIĆ 79 VODICE aktivna je na tržištu od 2015. godine i od tada do danas se uspešno bavi kamenorezačkim poslovima. Ukoliko vam je potrebno postavljanje prirodnog kamena, odnosno granita i mermera na podove, stepeništa, zidove, fasade, šank pultove, obrada i sečenje mermera i granita, , izrada svih vrsta spomenika i spomen ploča, uslužni klesarski radovi kao i drugi kamenorezački poslovi, možete nam se obratiti. U nažem asortimanu se nalazi različite vrste, dezeni i boje mermera i granita kako bi svaki naš klijent mogao da izabere nešto po svom ukusu. Poslujemo tačno, brzo i precizno, i u skladu sa postavljenim rokovima. Iskustvo, tradicija i kvalitet ukratko opisuju naš način poslovanja. Nalazimo se nadomak Smederevske Palanke i poslujemo na teritoriji podunavske regije, ali i drugih regija, u skadu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontkatirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Gde i šta radimo
KAMENOREZAC
TERACO KAMEN
Radove izvodimo i u regijama: Smederevo , Smederevska Palanka , Velika Plana, Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Palanka , Podunavski i u okolini izvodimo:

Naše delatnosti
Kamenorezac
Teraco kamen
Vodice, Smederevska Palanka
Zašto izabrati MILOŠ SAVIĆ PR KAMENOREZAČKA RADNJA SAVIĆ 79 VODICE?


9
odlična ocena preduzeća
5
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, podovi, spomenici :

Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Šumadijski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju