Prijava u profil
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Ivan Đurić
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: 0644212...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2017

  Millennium systems 2005, Beograd

  Grejanje Hlađenje Vodovod

  i po ostatku Srbije

  Mi smo preduzeće koje se profesionalno bavi izradom svih vrsta instalacija. Kao stručan tim instalatera zajedno sa našim projektantima nastojimo da pratimo poslednje trendove u energetskoj efikasnosti. Bilo da se radi o zahtevnijim projetima ili o uobičajenim dnevnim poslovima pristup je isti a to je nastojimo da našim klijentima predložimo najefikasnija i proverena tehnička tehnička rešenja za sve vrste instalacja,grejanja,toplotnih pumpi, hladnjača, ventilacija,elektroinstacija,vodovodnih i kanalizacionih instalacija.

  Kao zanatska radnja osnovani smo 2005 godine, da bi 2017 godine počeli da poslujemo kao preduzeće koje je izvodilo projekte i izvozilo opremu u inostranstvo. Pored projektovanja i izvođenja instalaterskih radova vršimo uvoz profesionalne opreme za hladnjače kao i proizvodnju rashladnih agregata koji su opremljeni kompletnom automatizacijom i zaštitom kako bi se osigurao siguran rad a samim tim i sigurnost lagerovane robe.

  Ocene stranaka

  2 ocena
  Gde i šta radimo
  Projektovanje mašinskih instalacija
  Projekt mašinskih instalacija, nacrt mašinskih instalacija za izvođenje, plan kanalizacije, nacrt za vodovod, plan podnog grejanja, plan rekuperacije.
  Ponuda
  Projektovanje rasvete
  Projeкtovanje eleкtroinstalacija
  Sigurnosna rasveta, NN priključak, pametna kuća, projektovanje solarnih panela, projektovanje gromobranske zaštite, telekomunikacione instalacije.
  Ponuda
  Centralni usisni sistem
  Dimnjaci
  Električna merenja
  Električno podno grejanje
  Elektroinstalacije, električar
  Električne instalacije za kuće, zamena električnih instalacija, električna instalacija u stanu, električne instalacije za mansardu, grube elektroinstalacije, kablovi za struju, montaža kutije, kompletne električne instalacije, električarski majstor.
  Ponuda
  Elektroservis
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Montaža podnog grejanja, zidno grejanje, pomeranje radijatora, montaža plafonskog grejanja, montaža plinskog kotla, peć za pelet, kotao na lož-ulje, profesionalna montaža toplotne pumpe, izvođač grejanja.
  Ponuda
  IC paneli
  Kaljeve peći
  Kamini po želji, kamini po skici, moderni kamini, seoski kamini, grejanje preko kamina, masivni kamin, kamin za klasičnu kuću.
  Ponuda
  Kamini
  Samostojeći kamini na plin, samostojeći kamini na drva, ugradni kamini na pelet, kamini na alkohol, toplovazdušni kamini, kamini s ložištem, kamini sa zagrevanjem vode.
  Ponuda
  Kape za dimnjak
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Klima-uređaji, uključivanje klima-uređaja, popravke klima, zidni klima-uređaji, podne stojeće klime, prenosna klima.
  Ponuda
  Kotlovi na biomasu
  Klasični kotlovi od livenog gvožđa, kotlovi za drva.
  Ponuda
  Mašinske instalacije
  Kotlarnica u novogradnji, renoviranje kotlarnice, hidraulično nivelisanje, kotlarnica za toplotne pumpe.
  Ponuda
  Podno grejanje
  Podno grejanje, podno grejanje preko sistemskih ploča, podno grejanje preko cevi, dopunsko podno grejanje, podno zagrevanje u dnevnim sobama, podno grejanje , podno grejanje protiv smrzavanja, podno grejanje za parket.
  Ponuda
  Prohromski dimnjaci
  Moderni prohromski dimnjaci, troslojni nerđajući dimnjaci, jednoslojni prohromski dimnjaci, prohromski dimnjaci za novogradnju, novi montažni dimnjak, isporuka dimnjaka.
  Ponuda
  Rasveta, osvetljenje
  Kućna rasveta, reflektori, montirane plafonjere, ugradne svetiljke, svetiljke za zidove, podne lampe, vodootporna rasveta.
  Ponuda
  Solarne elektrane
  Fotonaponski kolektori, solarni sistemi, postavljanje solarne elektrane.
  Ponuda
  Solarni kolektori
  Kolektori za sanitarnu vodu i grejanje, ravni kolektori, cevni solarni kolektori za grejanje, kompletni solarni sistem za grejanje i sanitarnu vodu.
  Ponuda
  Solarni sistemi
  Toplotne pumpe
  Toplotna pumpa za podno i radijatorsko grejanje, toplotna pumpa voda-voda, toplotna pumpa vazduh-vazduh, toplotna pumpa za novoizgrađene objekte.
  Ponuda
  Ventilacija
  Prozračivanje kuće, rekuperacija za stan, klima-uređaj s prozračivanjem, centralna rekuperacija, prozračivanje odvojenih prostorija.
  Ponuda
  Vodoinstalater
  Unutrašnji vodovod, instalacije za kanalizaciju, radovi na vodoinstalacijama, geberit instalacije, kvalitetno renoviranje vodovoda, majstor za vodovod.
  Ponuda
  Vodoinstalaterski radovi
  Zidno grejanje
  Grejanje u zidu, zidno grejanje u knauf-zidovima, zagrevanje vodom u zidovima, zidno grejanje termo-trakama.
  Ponuda
  Laminati
  Polaganje laminatnog tla, laminat u kući.
  Ponuda
  Parket
  Dvoslojni gotovi parket, tvrđi parket, masivni parket, završne lajsne, klik parket.
  Ponuda
  Podne obloge

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati Millennium systems 2005?


  10
  odlična ocena preduzeća
  7
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Grejanje Hlađenje Vodovod:

  Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Pirotski, Pomoravski, Severno-bački, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački,