Prijava u profil
MILAN VUJIČIĆ PREDUZETNIK KAMENOREZAČKA RADIONICA KAMEN NS VUJIČIĆ VETERNIK

MILAN VUJIČIĆ PREDUZETNIK KAMENOREZAČKA RADIONICA KAMEN NS VUJIČIĆ VETERNIK, VETERNIK

Sečenje, oblikovanje i obrada kamena, mermer, granit, izrada nadgrobnih spomenika, obrada i postavljanje mermera-granita-kamena u građevinarstvu

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, i po ostatku Srbije

Milan Vujičić
predstavnik preduzeća

Ive lole ribara 26 a, 21203 Veternik
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 6
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2005

Sa iskustvom dužim od 14 godina, velikim brojem realizovanih pslova i prepoznatljivom kvalitetu i radu, NS Vujičić je jedna od najaktivnijih i najangažovanijih firmi u okviru delatnosti kojom se bavi. Naša ekipa, koja je sačinjena od proverenih i stručnih kamenorezaca, sposobna je da preuzme projekte manjeg i srednjeg opsega i sa uspehom ih realizuje. Od samog osnivanja firme pa sve do sada primarna delatnost kojom se bavimo je izrada nadgrobnih spomenika i postavljanjem mermera, granita i dekorativnog kamena u građevinarstvu. Preduzeće se nalazi u Veterniku gde se nalaze i naša radionica koja je opremljena najsavremenijim alatima i mašinama za izradu, sečenje i oblikovanje kamena, granita i mermera. Ukoliko želite da Vaše dvorište ili kuću oplemenite najkvalitetnijim elementima od kamena, onda je NS Vujičić pravi izbor za Vas. Kontaktirajte nas!


Kamene kuće

Veternik, Južno-bački

Gde i šta radimo
KAMENE KUĆE
DEKORATIVNI KAMEN
Polaganje lomljenca, polaganje prirodnog kamena, oblaganje stepenica s kamenom.

Ponuda
KAMENOREZAC
UPORNI ZID
škarpni zid, betonski podporni zid, zidani podporni škarpni zid, škarpni zid, temelj za potporni zid.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Veternik , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Ive lole ribara 26 a, 21203 Veternik
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati MILAN VUJIČIĆ PREDUZETNIK KAMENOREZAČKA RADIONICA KAMEN NS VUJIČIĆ VETERNIK?


9.1
odlična ocena preduzeća
15
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Sečenje, oblikovanje i obrada kamena, mermer, granit, izrada nadgrobnih spomenika, obrada i postavljanje mermera-granita-kamena u građevinarstvu:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju