Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš MILAN STAMBOLIJA PR, BIRO ZA GEODETSKE POSLOVE I OSTALE POSLOVNE AKTIVNOSTI, TRGOVINU I GRAĐEVINU STAMBOLIJA, ZRENJANIN

broj telefona

Šta vam je potrebno?


MILAN STAMBOLIJA PR, BIRO ZA GEODETSKE POSLOVE I OSTALE POSLOVNE AKTIVNOSTI, TRGOVINU I GRAĐEVINU STAMBOLIJA, ZRENJANIN

MILAN STAMBOLIJA PR, BIRO ZA GEODETSKE POSLOVE I OSTALE POSLOVNE AKTIVNOSTI, TRGOVINU I GRAĐEVINU STAMBOLIJA, ZRENJANIN,

Geodetski biro, legalizacije, crtanje, spremanje elaborata, održavanje premera i katastra nepokretnosti, snimanje linijskih objekata

i po ostatku Srbije

Milan Stambolija
predstavnik preduzeća

Kralja petra prvog 2 3, 23000
Tel: +381 63 ...

Veličina ekipe: 7
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2008

Biro za geodetske poslove,aktvnosti, trgovinu i građevinu Stambolija posluje više od 11 godina i realizovin projekti govore u prilogu zbog čega smo prvi izbor u srednje-bantskom regionu. Locirani smo u Zrenjaninu i usluge pružamo svim klijentima koji imaju potrebe za uslugama našeg biroa. Obzirom na veoma stručan i iskusan kadar, u mogućnosti smo da se angažujemo na projektima svih veličina koji su u skladu sa našim kompetencijama. Najviše smo zastupljeni na poslovima legalizacija, izlascima na teren uz održavanje premera katastra i snimanja linijskih objekata. Kako bi ponuda bila kompetitivnija, svojim klijentima pružamo usluge premanja elaborata. Budite slobodni da nas kontaktirate, očekujemo Vaše pozive i upite.


Geometar

Zrenjanin, Srednje-banatski

Gde i šta radimo
GEOMETAR
Uređivanje međe, povezivanje parcela, korekcija međe parcele, precizno označavanje međe, geodetski snimak, ograničavanje za gradnju, ucrt kuće u katastar, kućni broj zahtjev, povoljno količenje objekta, geodet.

Ponuda
PROCENITELJ NEKRETNINA
Procjena vrijednosti nekretnina, procjena tržišne vrijednosti zemljišta, procjena sudske vrijednosti stana.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Južno-bački, Južno-banatski, Severno-banatski, Srednje-banatski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Srednje-banatski i u okolini izvodimo:

Kralja petra prvog 2 3, 23000
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati MILAN STAMBOLIJA PR, BIRO ZA GEODETSKE POSLOVE I OSTALE POSLOVNE AKTIVNOSTI, TRGOVINU I GRAĐEVINU STAMBOLIJA, ZRENJANIN?


9.2
odlična ocena preduzeća
11
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Geodetski biro, legalizacije, crtanje, spremanje elaborata, održavanje premera i katastra nepokretnosti, snimanje linijskih objekata:

Južno-bački, Južno-banatski, Severno-banatski, Srednje-banatski,