Prijava u profil

MILAN MILEV PR RADNJA ZA IZVOĐENJE ZAVRŠNIH RADOVA U GRAĐEVINARSTVU I PREVOZ ROBE ARTIFEX GRADNJA NIŠ-BRZI BROD, Niš

Završni radovi u građevinarstvu, adaptacije i renoviranje stanova, postavljanje pločica, laminat, gipsarski radovi, krečenje, farbanje

i po ostatku Srbije
Za područje

  Milan Milev
  predstavnik preduzeća

  Niš, Niš
  Tel: 0641662...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2014

  Preduzeće ARTIFEX GRADNJA NIŠ aktivno je na tržištu od 2014. godine i uspešno se bavi završnim radovima u građevinarstvu. Ukoliko vam je potrebna adaptacija kuće ili stana, krečenje, farbanje, postavljanje laminata i pločica, , gipsarski radovi, spušteni plafoni, postavljanje zvih vrsta podnih i zidnih obloga, kao i ostali završni radovi, možete nas kontaktirati. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverene poslove završavamo u zadatim rokovima. Poštujemo sve želje, zahteve i potrebe naših klijenata, jer smatramo da je najbolji vid reklame upravo zadovoljan klijent. Poslujemo na teritoriji Južne Srbije. Uverite se u profesonalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Gde i šta radimo
  Renoviranje kuće
  Renoviranje stana
  Rasveta, osvetljenje
  Rasjveta kuće, obješene svjetiljke, ugradne svjetiljke, ugradna rasvjeta, svjetiljke za zidove, podna svijetla, vodootporno svijetlo.
  Ponuda
  Vodoinstalater
  Unutarnji vodovod, kanalizacija za odvod, vodovodni radovi, geberit instalacije, odvodi u stanu i vodovod, poduzeće za vodoinstalacije.
  Ponuda
  Gipsarski radovi
  Suhogradnja, gipsanje, spušteni strop iz gipsa, gipsokartonski pregradni zidovi, oblačenje zida s gipsom, oblaganje visokog potkrovlja gips pločama, oblačenje nadstrešnice u gipsokartonske ploče.
  Ponuda
  Krečenje, moler
  Fino kitanje i bojanje cele hiše, dvojno kitanje i dvojno bojanje stana, ravnanje i izbjeljivanje stropa, bojanje zida, bojanje fasade sa silikonskom bojom, bojanje nadstrešnice, malanje vratiju.
  Ponuda
  Lepljenje tapeta
  Ukloniti tapete, predpriprema zidova za tapete, ljepljenje tapeta, tapete sa uzorcima, samoljepljive fototapete.
  Ponuda
  Zidne obloge
  Samorazlivni estrih
  Samorazlljevni estrihi, samorazljevni brzosušeći estrih, samorazljevni estrih na osnovi gipsa.
  Ponuda
  Keramičke pločice
  Keramika, keramičar
  Laminati
  Lepljenje pločica
  Parket
  Parketari
  Podne obloge
  Postavljanje parketa

  U blizini mesta Niš, Niš i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati MILAN MILEV PR RADNJA ZA IZVOĐENJE ZAVRŠNIH RADOVA U GRAĐEVINARSTVU I PREVOZ ROBE ARTIFEX GRADNJA NIŠ-BRZI BROD?


  9.1
  odlična ocena preduzeća
  9
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Završni radovi u građevinarstvu, adaptacije i renoviranje stanova, postavljanje pločica, laminat, gipsarski radovi, krečenje, farbanje:

  Grad, Niš, Jablanički, Nišavski, Pirotski, Rasinski, Toplički, Zaječarski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju