Prijava u profil

MIKLOŠ ZELENKA PR, USLUŽNA RADNJA ZA VODOVOD I KANALIZACIJU PROTOK TELEČKA, Telečka

Postavljanje vodovodnih i kanalizacionih sistema, vodoinstalacije, popravke, odgušenja, postavljanje sanitarija, renoviranje kupatila

i po ostatku Srbije
Za područje

  Mikloš Zelenka
  predstavnik preduzeća

  Telečka, Zapadno-bački
  Tel: 0603316...

  Veličina ekipe: 3
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2011

  Firma za vodovod i kanalizaciju PROTOK već više od 8 godina pruža usluge u izvođenju instalaterskih radova. Nalazimo se u Telečkoj i u okviru poslovanja se angažujemo se širom bačkog regiona. Naša iskusna ekipa može da realizuje poslove manjeg i srednjeg opsega. Osnovne delatnosti koji se najčešće bavimo su postavljanje vodovodnih i kanalizacionih instalacija kao i povezivanje na mrežu. Takođe, bavimo se i renoviranjem kupatila, postavljanjem i zamenom sanitarija. Mi smo firma čije su usluge cenovno veoma dostupne, pouzdane i kvalitetne jer je poslovni cilj naše firme da se dodatno razvijamo, proširujemo na osnovu uspešno realizovanih projekata odnosno isključivo zadovoljnih klijenata.

  Gde i šta radimo
  Renoviranje kupatila
  Podno grejanje
  Podno grijanje, podno grijanje na izolaciji, podno grijanje na vodu, podno grijanje s grejnom mrežom, podno grijanje u spavaćoj sobi, podno grijanje sanitarija, podno grijanje protiv smrzavanja, podno zagrijavanje parketa.
  Ponuda
  Vodoinstalater
  Vodoinstalaterski radovi
  Kupatila
  Komunalni priključci

  U blizini mesta Telečka, Zapadno-bački i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati MIKLOŠ ZELENKA PR, USLUŽNA RADNJA ZA VODOVOD I KANALIZACIJU PROTOK TELEČKA?


  9.5
  odlična ocena preduzeća
  12
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Postavljanje vodovodnih i kanalizacionih sistema, vodoinstalacije, popravke, odgušenja, postavljanje sanitarija, renoviranje kupatila:

  Južno-bački, Severno-bački, Zapadno-bački,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju