Prijava u profil
MEGA POD DOO BEOGRAD

MEGA POD DOO BEOGRAD, BEOGRAD

Podne obloge, epoksidni podovi, parket, PVC, industrijski pod, laminat, veštačka trava

i po ostatku Srbije

Velibor Milovanović
predstavnik preduzeća

Bulevar Patrijarha Dimitrija 14 lokal 4, 11010 Beograd
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2009

Preduzeće Megapod aktivno je i veoma uspešno posluje od 2009. godine. Mi smo preduzeće koje je specijalizovano za prodaju i ugradnju podnih obloga. U stanju smo da opremimo sve tipove javnih objekata sa materijalima koji zadovoljavaju sve kriterijume. Možemo Vam ponuditi ugradnju epoksidnih podova, industrijskih , laminate, parkete, postaviti veštačku travu i mnogo toga još. Kvalitet, tradicija i profesionalnost merilo su najviših standarda koje sami sebi postavljamo. Stručnost, tradicija i iskustvo su reči koje ukratko opisuju naš način poslovanja. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverene poslove obavljamo u zadatim rokovima. Od kada smo osnovani, svakim danom se interesovanje i potražnja za našim uslugama povećava, a to je svakako potvrda da su naši klijenti prezadovoljni svojim podovima i da nas preporučuju prijateljima i poslovnim partnerima, jer oni znaju da su dobili ono što im je bilo potrebno, kvalitet i trajnost. Za sv einformacjie stojimo Vam na raspolaganju, budite slobodni da nas kontaktirate.

Gde i šta radimo
INDUSTRIJSKI PODOVI
Betonski tlakovi s posipom, tlak u garaži.

Ponuda
EPOKSIDNI PODOVI
Dekorativni epoksi tlakovi, metakrilatni tlak, samorazljevni epoksi tlakovi.

Ponuda
ITISON, TEPISON
LAMINATI
Polaganje laminatnog tla, laminat pri novi kući.

Ponuda
PARKET
Višeslojni gotovi parket, kant parket, pločasti parket, završne letve, parket na klik.

Ponuda
PODNE OBLOGE
VINILNI PODOVI, PVC PODOVI
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Bulevar Patrijarha Dimitrija 14 lokal 4, 11010 Beograd
Zašto izabrati MEGA POD DOO BEOGRAD?


9.4
odlična ocena preduzeća
12
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Podne obloge, epoksidni podovi, parket, PVC, industrijski pod, laminat, veštačka trava:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju