Prijava u profil
MEDVEDNIK DOO

MEDVEDNIK DOO, Valjevo

Inox dimnjaci, kamini , peći, prohromski dimnjaci, otvoreni kamini, izgradnja roštiljia, izgradnja pizza peći

i po ostatku Srbije
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Dragan Radojičić
  predstavnik preduzeća

  Valjevo , Kolubarski
  Tel: 0635844...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2003

  Preduzeće MEDVEDNIК DOO aktivno je na tržištu od 2003 god. i uspešno se bavi projektovanjem, prodajom, ugradnjom i sanacijom Schiedel inox dimnjaka. Pored navedenog u našoj ponudi možete pronaći peći i kamine. U poslovanju smo brzi, tačni i pedantni, te sve poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, i zalažemo se za pouzdan i siguran način vršenja poslova. Nalazimo se u Valjevu i poslujemo na teritoriji cele zemlje. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka
  10/10
  sve ocene
  Gde i šta radimo
  KAMINI
  Kaminski umeci na plin, kamini na tvrdo gorivo, kamin za pelet, bioetanolski kamini, kamini na topli vazduh, kaljeve peći, kamini sa zagrevanjem vode.

  Ponuda
  PROHROMSKI DIMNJACI
  Dimnjaci bez korozije, prohromski dimnjaci s izolacijom, prohromski dimnjaci za sanaciju, prohromski dimnjaci za novogradnju, montaža dimnjaka po povoljnoj ceni, izvođač za dimnjake.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Valjevo , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Valjevo , Kolubarski i u okolini izvodimo:

  Naše delatnosti
  Kamini
  Prohromski dimnjaci
  Valjevo , Kolubarski
  Zašto izabrati MEDVEDNIK DOO?


  10
  odlična ocena preduzeća
  19
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Inox dimnjaci, kamini , peći, prohromski dimnjaci, otvoreni kamini, izgradnja roštiljia, izgradnja pizza peći:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju