Objave u medijima o nama - Daibau.rs

Mi smo interdisciplinarna međunarodna ekipa, koja želi da hiljadama ljudi olakša gradnju i renoviranje. Pozivamo sve vas koji volite izazove i svojim znanjem želite da promenite stvari na bolje, da nam se pridružite

Martin, osnivač

PIŠI NAM

Mediji o nama

BLIC.RS - Cene svih građevinskih i zanatskih radova - dostupne jednim klikom

BLIC.RS - Cene svih građevinskih i zanatskih radova - dostupne jednim klikom

Koliko puta vam je zatrebao majstor, ali ste pri samoj pomisli na vreme i nerve koje ćete izgubiti dok ga nađete – rešili da odustanete ili bar, odložite celu stvar? A neizvesnost oko kvaliteta, cene i trajanja radova da i ne pominjemo. Nešto slično su iskusili i osnivači Daibau – a oni su profesionalci! - zato što je tržište građevinskih radova – a pri tom mislimo na sve vrste i tipove kao i na sve prateće zanatske poslove – nepregledno koliko i veliko. Kvalitet rada pojedinačnih preduzeća, firmi ili samostalnih zanatlija – nije ujednačen i teško može unapred da se proveri, pa se, u nedostatku boljeg, pri odabiru najčešće oslanjamo na preporuke prijatelja i poznanika. Takođe, poređenje cena pojedinačnih izvođača radova praktično je nemoguće. Isto je i sa procenom realne vrednosti radova i njihovih ponuda. Daibau je odlučio da takvu praksu promeni.

B92 - Tražite majstora za popravku, obnovu ili gradnju?

B92 - Tražite majstora za popravku, obnovu ili gradnju?

Jeste li nekada poželeli da za neki posao gradnje ili renoviranja, ili samo popravke, možete lako i brzo da pronađete majstora? Bez nerviranja ili predugog čekanja prezauzetih majstora? Daibau.rs je internetska platforma koja na jednom mestu okuplja sve izvođače radova i pružaoce usluga iz cele Srbije.

Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
© 2024 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana