Objave u medijima o nama - Daibau.rs

Mi smo interdisciplinarna međunarodna ekipa, koja želi da hiljadama ljudi olakša gradnju i renoviranje. Pozivamo sve vas koji volite izazove i svojim znanjem želite da promenite stvari na bolje, da nam se pridružite

Martin, osnivač

PIŠI NAM

Mediji o nama

BLIC.RS - Cene svih građevinskih i zanatskih radova - dostupne jednim klikom

BLIC.RS - Cene svih građevinskih i zanatskih radova - dostupne jednim klikom

Koliko puta vam je zatrebao majstor, ali ste pri samoj pomisli na vreme i nerve koje ćete izgubiti dok ga nađete – rešili da odustanete ili bar, odložite celu stvar? A neizvesnost oko kvaliteta, cene i trajanja radova da i ne pominjemo. Nešto slično su iskusili i osnivači Daibau – a oni su profesionalci! - zato što je tržište građevinskih radova – a pri tom mislimo na sve vrste i tipove kao i na sve prateće zanatske poslove – nepregledno koliko i veliko. Kvalitet rada pojedinačnih preduzeća, firmi ili samostalnih zanatlija – nije ujednačen i teško može unapred da se proveri, pa se, u nedostatku boljeg, pri odabiru najčešće oslanjamo na preporuke prijatelja i poznanika. Takođe, poređenje cena pojedinačnih izvođača radova praktično je nemoguće. Isto je i sa procenom realne vrednosti radova i njihovih ponuda. Daibau je odlučio da takvu praksu promeni.

B92 - Tražite majstora za popravku, obnovu ili gradnju?

B92 - Tražite majstora za popravku, obnovu ili gradnju?

Jeste li nekada poželeli da za neki posao gradnje ili renoviranja, ili samo popravke, možete lako i brzo da pronađete majstora? Bez nerviranja ili predugog čekanja prezauzetih majstora? Daibau.rs je internetska platforma koja na jednom mestu okuplja sve izvođače radova i pružaoce usluga iz cele Srbije.

Serbia
DAIBAU.RS

Železnička 9
21000 Novi Sad

00381 114 300 340

KONTAKTI

Potražnje: 00381 114 300 340
Preduzeća: 00381 114 300 340

GLOBALNE STRANICE

www.daibau.com
www.daibau.at
www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.rs
www.daibau.sk
www.daibau.ro
© 2021 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana