Prijava u profil

MAISTER ENT DOO NOVI SAD

MAISTER ENT DOO NOVI SAD, NOVI SAD

podne obloge, parket za kuću, pvc podovi, industrijski podovi, podovo za hitele, podovi za kafice, tekstilni podovi, masivni parket, podgnuti podovi

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas,

Goran Ličina
predstavnik preduzeća

Branimira ćosića 2, 21000 Novi Sad
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2008

Firma MAISTER ENT DOO iz Novo Sada aktivno je na tržištu još od 2008. godine i uspešno se bavi postavljanjem podnih obloga i zidnih obloga. Ukoliko vam je potrebno postavljanje parketa, laminata, popravka parketa, hoblovanje i lakiranje, postavljanje brodskog poda, kao i drugih drvenih vrsta podova, mi smo tu za vas. U svom poslovanju smo tačni i precizni, a poverene poslove obavljamo u skladu sa zahtevima, željama i potrebama naših klijenata. Mi smo stručan tim uspešnih radnika. Iskustvo nam je i preveliko. Poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Nalazimo se u Novom Sadu i poslujemo širom grada i regiona. Iza nas se nalazi veći broj uspešno realizovanih poslova. Uverite se u kvalitet naših usluga tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Dekorativni kamen

Novi Sad, Južno-bački

Gde i šta radimo
DEKORATIVNI KAMEN
POPLOČAVANJE DVORIŠTA
Opločivanje dvorišta, polaganje tlakovaca na parkiralištu, polaganje tlakovaca oko kuće, polaganje rubnika, postavljanje granitnih kocki, tlak iz debala drveća, iskop i nasipavanje za tlakovce, polaganje tlakovaca u dvorištu, majstor za polaganje tlakovaca.

Ponuda
TERACO KAMEN
LEPLJENJE TAPETA
ZIDNE OBLOGE
EPOKSIDNI PODOVI
Epoksidni tlakovi, poliuretanski tlak, epoksi impregnacija.

Ponuda
KERAMIČKE PLOČICE
Zidne keramičke pločice, klasična keramika, rustikalne pločice, keramika u imitaciji drveta, keramika u imitaciji drveta.

Ponuda
KERAMIKA, KERAMIČAR
Polaganje pločica, podna keramika, keramika na novogradnji, polaganje kamena, keramika vanjska terasa, polaganje pločica na balkonu, fugiranje keramike, polaganje pločica na unutarnjim stepenicama, renoviranje keramičkih pločica, poduzeće za postavljanje keramike.

Ponuda
LAMINATI
LEPLJENJE PLOČICA
PARKET
PARKETARI
Kitanje parketa, polaganje troslojnog gotovog parketa, polaganje kant parketa, ljepljenje masivnog parketa, polaganje klasičnog parketa, polaganje parketnih letvi, obnova uljanog parketa, obanavljanje parketa, izvođač za poalganje parketa.

Ponuda
PODNE OBLOGE
POSTAVLJANJE PARKETA
VINILNI PODOVI, PVC PODOVI
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Južno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Novi Sad , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Veliki izbor pločica

Branimira ćosića 2, 21000 Novi Sad
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati MAISTER ENT DOO NOVI SAD?


9.1
odlična ocena preduzeća
12
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Podne obloge, parket za kuću, pvc podovi, industrijski podovi, podovo za hitele, podovi za kafice, tekstilni podovi, masivni parket, podgnuti podovi:

Južno-bački,