Prijava u profil

M.V.S. DOO ČAČAK

M.V.S. DOO ČAČAK,

Toplotne pumpe, podno grejanje, zidno grejanje, centralno grejanje, postavljanje toplotnih pumpi, servis i održavanje, kotlovi, solarno grejanje

Čačak , Gornji Milanovac , Ivanjica, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Momčilo Srnić
predstavnik preduzeća

Cara lazara 23, 32000
Tel: +381 32...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2003

Preduzeće M.V.S DOO iz Čačka aktivno je na tržištu od 2003. godine i uspešno se bavi projektovanjem, izvođenjem , nadzorom i servisiranjem termotehničkih uređaja. Ukoliko vam je potrebno postavljanje i održavanje kominovane kotlarnice, solarnih sistema za grejanje, toplotnih pumpi, podnog i zidnog grejanja, kotlova na biomasu, kotlova i peći na gas, čvsrto gorivo, kombinovano grejanje kao i drugi sistema termotehničkih instalacija, sistema za klimatizaciju i ventilaciju, mi smo pravi izbror za vas. Stručnost, iskustvo, tradicija i kvalitet ukratko opisuju naš način poslovanja. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Naš tim koji se sastoji od iskusnih inženjera, montera i majstora može da realizuje i najzahtevnije projekte i poslove. Nalazimo se u Čačku i poslujemo na teritoriji moravičke regije, ali i šire, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u kvalitet naših usluga i kontaktirajte nas. Za sve infomrmacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
GREJANJE
Podno zagrijavanje, zidno grijanje, radijatorsko grijanje, montaža stropnog grijanja, instaliranje plinskog kotla, peć na pelete, montaža kotla na loživo ulje, profesionalna montaža toplinske pumpe, montažer za toplinske pumpe.

Ponuda
KOTAO NA BIOMASU
Rasplinjavalni kotlovi na biomasu, kotlovi na cjepanice i pelete.

Ponuda
MAŠINSKE INSTALACIJE
Novogradnje kotlovnice, obnova kotlovnice, razdjelnici grijanja, kotlovnica loživno ulje.

Ponuda
PODNO GREJANJE
Montaža podnog grijanja, podno zagrijavanje sa sistemskim pločama, podno grijanje sa cijevima, podno grijanje sa trakama, podno grijanje dnevne sobe, podno grijanje u kupaonici, terasa sa podnim grijanjem, podno grijanje za parket.

Ponuda
SOLARNI KOLEKTORI
Solarni kolektori za grijanje sanitarne vode, ravni kolektori, cjevni vakumski kolektori, kompletni solarni sistem za grijanje i sanitarnu vodu.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
ZIDNO GREJANJE
Zidno zagrijavanje, zidno grijanje zidani zidovi, zidno zagrijavanje sa vodom, električno zidno grijanje.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Čačak , Gornji Milanovac , Ivanjica, Kolubarski, Moravički, Raški, Šumadijski, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Moravički i u okolini izvodimo:

Cara lazara 23, 32000
Ocene stranaka
9.7/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati M.V.S. DOO ČAČAK?


9.7
odlična ocena preduzeća
17
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Toplotne pumpe, podno grejanje, zidno grejanje, centralno grejanje, postavljanje toplotnih pumpi, servis i održavanje, kotlovi, solarno grejanje:

Kolubarski, Moravički, Raški, Šumadijski, Zlatiborski,