Prijava u profil
Za područje

  Lazar Obradović
  predstavnik preduzeća

  Novi Sad, Južno-bački
  Tel: 0626000...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2009

  LV-POOLS DOO, Novi Sad

  Ugradnja bazena, bazenska oprema, bazenske atrakcije, saune , đakuzi

  i po ostatku Srbije

  Preduzeće LV-POOLS DOO aktivno je i uspešno posluje od 2009. godine. LV POOLS je renomirani brend i lider u prodaji koji se bavi izgradnjom, montažom bazena i bazenske opreme. Osnovna delatnost su nam bazeni, bazenska oprema, atrakcije za bazene, saune , đakuzi. Bazenske elemente, bazenski rubni kamen, karakteriše najviši stepen završne obrade, standardno se proizvode od belog cementa i u beloj boji. Na osnovu zahteva kupca, bazenske elemente radimo i u drugim bojama. Posavetujte se sa našim timom i zajedno sa nama učinite život lepšim , ulepšajte svoj životni prostor, začinite ga lepotom i dizajnirajte na pravi način u saradnji sa nama. Mi smo pravi izbor za vas ukoliko je vaša želja da imate sopstveni SPA momenat i da uživate u čarima istog. Tu smo da predložimo naše ideje, ali i da saslušamo vaše te da zajednički ostvarimo najbolje za vas. Sedište našeg preduzeća nalazi se u Novom Sadu, ali smo spremni da izvršimo ugradnju, montažu bazena po celoj državi u zavisnosti od projekta. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Budite slobodni da nas kontaktirate. Radujemo se zajedničkoj saradnji.

  Gde i šta radimo
  Saune
  Sauna u stanu, izrada saune po meri, IC saune, finske saune, slane saune.
  Ponuda
  Bazeni
  Vanjski masažni bazeni, ugradbeni bazen, zidani bazeni, skimmerski bazeni folija, tipski bazeni, bazenski krovovi, bazenska tehnika.
  Ponuda

  U blizini mesta Novi Sad, Južno-bački i u okolini izvodimo:

  Naše delatnosti
  Saune
  Bazeni
  Gde i šta radimo

  Ugradnja bazena, bazenska oprema, bazenske atrakcije, saune , đakuzi:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju