Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš KVADART D.O.O.

broj telefona

Šta vam je potrebno?


KVADART D.O.O.

KVADART D.O.O., KRUŠEVAC

nameštaj po meri, nameštaj za kuću, podne obloge, zidne obloge, dekorativna rasveta, kuhinjski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne s

Ivan Anđelić
predstavnik preduzeća

Jasički put 80, 37000 Kruševac
Tel: +381 37 ...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2013

Firma KVADART DOO iz Kruševca osnovana još 2013. godine u Kruševcu. Mi smo je uvoznik i distributer rasvete i dekorativnih predmeta za opremanje enterijera, dekorativnih zidnih i podnih obloga. Firma se primarno bavi projektovanjem, izradom namestaja i opremanjem enterijera po sistemu kljuc u ruke, a sa kapacitetima i iskustvom moze da odgovori i na najslozenije zahteve, kako u projektantskom smislu tako i u pogledu izvodjenja radova. Ostvarujući misiju, svakodnevno se trudimo da objasnimo značaj održivog razvoja i energetske efikasnosti. Na ovaj način zajedno možemo da sprečimo nepotrebne gubitke energije i sačuvamo životnu sredinu za buduće generacije. Kod nas, zadovoljan kupac uvek je u prvom planu. Gradeći visokokvalitetne proizvode, mi gradimo sa našim klijentima jedan poseban odnos. To je odnos poverenja, zasnovan na kvalitetu usluge. Zato nam se klijenti uvek vraćaju. Vrhunska kombinacija bezvremenskog dizajna i dugovečnosti proizvoda garantuje višedecenijski vek trajanja jer mi pomažemo našim klijentima da kreiraju svoj individualni stil i ostvare svoje životne snove. Nalazimo se u Kruševcu i poslujemo širom regije. Za sve dodatne informacije nas slobodno kontaktirajte.


Gde i šta radimo
PROJEKTOVANJE
Projektni inženjering, glavna dokumentacija projekta, dobivanje građevinske dozvole, projekt izvođačkih radova, gradnja kuće na mjesto stare.

Ponuda
RASVETA, OSVETLJENJE
Svijetlo u novoj kući, viseće svijetlo, ugradnja rasvjeta, svjetiljke za ugradnju, svijetla za zidove, podne svjetiljke, vodootporne svjetiljke.

Ponuda
DEČIJE SOBE
DNEVNE SOBE
Suvremena dnevna soba, klasična dnevna soba, dnevna soba u seoskom stilu, masivna dnevna soba.

Ponuda
DRVENE OBLOGE
MONTAŽA NAMEŠTAJA
NAMEŠTAJ PO MERI
SPAVAĆE SOBE
Bračni krevet po mjeri, nočni ormarić, namještaj spavaće sobe po mjeri.

Ponuda
STOLAR
Izrada namještaja, namještaj po mjeri iz ultrapasa, namještaj iz furnira, namještaj po mjeri, spavaća i dnevna soba po mjeri, izvođač namještaja.

Ponuda
UGRADNI PLAKARI
ZIDNE OBLOGE
PODNE OBLOGE
Radove izvodimo i u regijama: Rasinski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Kruševac , Rasinski i u okolini izvodimo:

Jasički put 80, 37000 Kruševac
Ocene stranaka
9.3/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati KVADART D.O.O.?


9.3
odlična ocena preduzeća
6
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, nameštaj za kuću, podne obloge, zidne obloge, dekorativna rasveta, kuhinjski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne s:

Rasinski,