Prijava u profil
Za područje

  Ivan Anđelić
  predstavnik preduzeća

  Kruševac, Rasinski
  Tel: 0374424...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2013

  KVADART D.O.O., Kruševac

  nameštaj po meri, nameštaj za kuću, podne obloge, zidne obloge, dekorativna rasveta, kuhinjski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne s

  i po ostatku Srbije

  Firma KVADART DOO iz Kruševca osnovana još 2013. godine u Kruševcu. Mi smo je uvoznik i distributer rasvete i dekorativnih predmeta za opremanje enterijera, dekorativnih zidnih i podnih obloga. Firma se primarno bavi projektovanjem, izradom namestaja i opremanjem enterijera po sistemu kljuc u ruke, a sa kapacitetima i iskustvom moze da odgovori i na najslozenije zahteve, kako u projektantskom smislu tako i u pogledu izvodjenja radova. Ostvarujući misiju, svakodnevno se trudimo da objasnimo značaj održivog razvoja i energetske efikasnosti. Na ovaj način zajedno možemo da sprečimo nepotrebne gubitke energije i sačuvamo životnu sredinu za buduće generacije. Kod nas, zadovoljan kupac uvek je u prvom planu. Gradeći visokokvalitetne proizvode, mi gradimo sa našim klijentima jedan poseban odnos. To je odnos poverenja, zasnovan na kvalitetu usluge. Zato nam se klijenti uvek vraćaju. Vrhunska kombinacija bezvremenskog dizajna i dugovečnosti proizvoda garantuje višedecenijski vek trajanja jer mi pomažemo našim klijentima da kreiraju svoj individualni stil i ostvare svoje životne snove. Nalazimo se u Kruševcu i poslujemo širom regije. Za sve dodatne informacije nas slobodno kontaktirajte.

  Gde i šta radimo
  Dizajn enterijera
  Renoviranje kuće, enterijer stana, preuređenje lokala, vizualizacije pokućstva, konsultacije o bojama, raspored nameštaja, nacrt nameštaja, popis radova za enterijer.
  Ponuda
  Dečje sobe
  Dnevne sobe
  Suvremena dnevna soba, klasična dnevna soba, dnevna soba u seoskom stilu, masivna dnevna soba.
  Ponuda
  Kuhinje po meri
  Dizajnerska kuhinja po meri, klasična kuhinja, kuhinja po meri u klasičnom stilu, kuhinja od iverice, obnova kuhinjskog pulta.
  Ponuda
  Kupatila
  Nameštaj po meri
  Obloge za zid
  Spavaće sobe
  Bračni krevet po mjeri, nočni ormarić, namještaj spavaće sobe po mjeri.
  Ponuda
  Ugradni plakari
  Zidne obloge

  U blizini mesta Kruševac, Rasinski i u okolini izvodimo:

  Gde i šta radimo

  Nameštaj po meri, nameštaj za kuću, podne obloge, zidne obloge, dekorativna rasveta, kuhinjski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne s:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom: