Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš KONIP - INŽENJERING DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROJEKTOVANJE INŽENJERING I KONSALTING BEOGRAD (ZVEZDARA)

broj telefona

Šta vam je potrebno?


KONIP - INŽENJERING DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROJEKTOVANJE INŽENJERING I KONSALTING BEOGRAD (ZVEZDARA)

KONIP - INŽENJERING DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROJEKTOVANJE INŽENJERING I KONSALTING BEOGRAD (ZVEZDARA), BEOGRAD

Projektovanje, inženjering, konsalting, nacrt elektroinstalacija, projektno-nacrtna dokumentacija

i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Marija Filipović
predstavnik preduzeća

Dr drage ljočić 13, 11050 Beograd
Tel: +381 63 ...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 1992

Preduzeće Konip-Inženjering iz Beograda aktivno je na tržištu još od 1992. godine i od tada do danas se uspešno bavi projektovanjeim i inženjeringom u oblasti građevinarstva. Pored navedenog, bavimo se i pružanjem konsalting usluga. Posvećenost i stručnost glavne su odlike našeg poslovanja, a poverene poslove i projekte završavamo u predviđenim rokovima. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji cele Srbije. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Inženjering

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
INŽENJERING
Vođenje projekta, procjena investicija, dobivanje ponude izvođača, gradnja do useljenja.

Ponuda
KONSALTING
Managment građevinskog projekta, usklađivanje izvođača.

Ponuda
NACRT ELEKTROINSTALACIJE
Nacrt uzemljenja, shema elektro ormara, pametna kuća, nacrt solarnih kolektora, projektiranje gromobranske zaštite, nacrt za internet.

Ponuda
PROJEKTOVANJE
Vođenje projektiranja, glavna dokumentacija , PGD, projekt uporabnu dozvolu, renovacija kuće.

Ponuda
PROJEKTOVANJE RASVETE
STRUČNI NADZOR
Građevinski nadzor, pregled konstrukcije, pomoć pri obračunu građevinskih radova, pregled detaja u gradnji, nadzor izvođača u gradnji.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Dr drage ljočić 13, 11050 Beograd
Ocene stranaka
9.5/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati KONIP - INŽENJERING DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROJEKTOVANJE INŽENJERING I KONSALTING BEOGRAD (ZVEZDARA)?


9.5
odlična ocena preduzeća
27
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Projektovanje, inženjering, konsalting, nacrt elektroinstalacija, projektno-nacrtna dokumentacija:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,