Prijava u profil

KOLARIĆ PLUS

KOLARIĆ PLUS,

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih sistema, centralno grejanje, popravka i servis vodovoda i grejanja, toplotne pumpe, centralno greja

Apatin, Kula, Sombor, i po ostatku Srbije

Zoran Kolarić
predstavnik preduzeća

Đure daničića 13, 25000
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2007

Preduzeće Kolarić Plus iz Sombora aktivno je na tržištu od 2007. godine i uspešno se bavi postavljanjem, popravkom i servisom grejnih, vodovodnih, kanalizacionih i klimatizacionih sistema. Ukoliko vam je potrebno postavljanje sistema za centralno grejanje, peći, radijatora, kotlova, cevi, toplotnih pumpi, podnog i zidnog grejanja, kao i popravka i servis, montaža i servis klima uređaja, postavljanje vodovodnih i kanalizacionioh sistema - mi smo tu za vas. U poslovanju smo brzi, tačni i pedantni, te sve poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, i zalažemo se za pouzdan i siguran način vršenja poslova. Nalazimo se u Somboru i poslujemo na teritoriji Vojvodine, ali i šire, u skladu sa obimom predviženih poslova. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Etažno grejanje

Sombor, Zapadno-bački

Gde i šta radimo
ETAŽNO GREJANJE
GASNE INSTALACIJE
GREJANJE
Podno grijanje - sistemske ploče, ploče zidnog grijanja, skidanje radijatora, stropno grijanje, ugradnja plinskog kotla, montaža peči na pelete, peć na ulje, dostava i montaža toplinske pumpe, poduzeće za strojne instalacije.

Ponuda
KLIMA UREĐAJI, KLIME
Klimatski uređaji, povezivanje klime, servisiranje klima, zidne klime, podne klime, mobilna klima.

Ponuda
PODNO GREJANJE
SOLARNI KOLEKTORI
Solarni kolektori za grijanje vode, ravni kolektori, cjevni solarni kolektori za grijanje, kompletni solarni sistem za grijanje i sanitarnu vodu.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
VODOINSTALATER
Vodovod za kuću, kanalizacija za odvod, vodovodarski radovi, montaža tuš kabine, vodovod u kupaonici, vodinstalatersko poduzeće.

Ponuda
ZIDNO I PLAFONSKO GREJANJE
Radove izvodimo i u regijama: Apatin, Kula, Sombor, Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Zapadno-bački i u okolini izvodimo:

Đure daničića 13, 25000
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati KOLARIĆ PLUS?


9.2
odlična ocena preduzeća
13
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih sistema, centralno grejanje, popravka i servis vodovoda i grejanja, toplotne pumpe, centralno greja:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,