Prijava u profil
Knauf insulation d.o.o.

Knauf insulation d.o.o.,

Izolacija, izolacija krova, izolacija fasade

Marija Ilić
predstavnik preduzeća


Tel: 0113310...

Kompanija Knauf Insulation proizvodi vrhunska izolaciona rešenja od mineralnih vuna, za toplotnu, zvučnu i protivpožarnu zaštitu objekata u građevinarstvu i industriji. Ugradnjom izolacije od mineralne vune štedite energiju i novac, čuvate okolinu, a vaš objekat dobija na vrednosti. Sa više od 40 godina iskustva u industriji izolacionih materijala, Knauf Insulation predstavlja jedno od najuglednijih imena u svetu izolacije sa tendencijom najbržeg rasta. Nudimo vrhunska izolaciona rešenja za postizanje visokog nivoa energetske efikasnosti vašeg objekta i pružamo tehničku podršku prilikom odabira proizvoda, sistema i kompletnih rešenja i pravilne ugradnje. Imamo i mogućnost izrade energetskog pasoša za vaše objekte, čime dodatno podižete njihovu vrednost.

Napravili smo izolaciona rešenja za sve delove vašeg objekta:
• Fasade (kontaktna fasada i ventilisana fasada);
• Pregradni zidovi;
• Krovovi (ravni krovovi i kosi krovovi sa LDS sistemom);
• Podovi i međuspratne konstrukcije.

Naši proizvodi su:
• Ploče od kamene mineralne vune;
• Rolne i ploče od staklene mineralne vune sa ECOSE® tehnologijom;
• Dodatna oprema za krovove i fasade:
o Folije i membrane (LDS sistem);
o Tiplovi, ugaone lajsne, armirana mrežica
• Urbanscape – rešenja za zelene krovove i pejzažnu arhitekturu

Kontakt podaci:
Knauf Insulation doo Beograd
Batajnički drum 16b
11080 Zemun
011 3310 800
Mail: office.belgrade@knaufinsuation.com
Website: www.knaufinsulation.rs
Gde kupiti naše materijale: https://www.knaufinsulation.rs/distributeri


Fabrika kamene mineralne vune u Surdulici postoji još od 1974. godine što je doprinelo da kamena vuna postane jedan od redovno upotrebljavanih izolacionih materijala na ovim prostorima.

Nebrojeno objekata je od tada do danas izolovano kamenom vunom. Ranije su to prvenstveno bili industrijski objekti, a poslenjih desetak godina, koliko su na snazi pravilnici o energetskoj efikasnosti zgrada – kamena vuna se zatiče u svim objektima u kojima je, osim toplotne zaštite, važna i zaštita od požara, kao i zvučna zaštita.

Kamena vuna iz Surdulice i staklena vuna iz naših fabrika u Evropi su tako, u poslednjih gotovo 5 decenija ugrađene u brojne škole, vrtiće, bolnice, domove zdravlja i domove za stare, komercijalne i sportske objekte, stambene zgrade i individualne kuće, kao i u industrijske objekte, fabrike, hale i postrojenja.

U nastavku prikazujemo nekoliko atraktivnih stambenih objekata izgrađenih u poslednjih nekoliko godina, u kojima su Knauf Insulation kamena i staklena mineralna vuna našle svoju primenu.

Mia Dorćol © Knauf insulation d.o.o.

Mia Dorćol

Atraktivna stambeno-poslovna zgrada u starom jezgru Beograda. Korišćeni Knauf Insulation materijali: • NaturBoard VENTI u sendvič zidovima • Nat...

SunCity © Knauf insulation d.o.o.

SunCity

Stambeni blok na Novom Beogradu, jedan od prvih kondominijuma Korišćeni Knauf Insulation materijali: • FKD-S Thermal • FKD-N Thermal za izolaci...

U blizini mesta

Zašto izabrati Knauf insulation d.o.o.?


9.1
odlična ocena preduzeća
40
godina tradicije i iskustva