Prijava u profil
Knauf insulation d.o.o.

Knauf insulation d.o.o., ZEMUN

Izolacija, izolacija krova, izolacija fasade

Za područje

  Marija Ilić
  predstavnik preduzeća

  ZEMUN , Beograd
  Tel: 0113310...

  Kompanija Knauf Insulation proizvodi vrhunska izolaciona rešenja od mineralnih vuna, za toplotnu, zvučnu i protivpožarnu zaštitu objekata u građevinarstvu i industriji. Ugradnjom izolacije od mineralne vune štedite energiju i novac, čuvate okolinu, a vaš objekat dobija na vrednosti. Sa više od 40 godina iskustva u industriji izolacionih materijala, Knauf Insulation predstavlja jedno od najuglednijih imena u svetu izolacije sa tendencijom najbržeg rasta. Nudimo vrhunska izolaciona rešenja za postizanje visokog nivoa energetske efikasnosti vašeg objekta i pružamo tehničku podršku prilikom odabira proizvoda, sistema i kompletnih rešenja i pravilne ugradnje. Imamo i mogućnost izrade energetskog pasoša za vaše objekte, čime dodatno podižete njihovu vrednost.

  Napravili smo izolaciona rešenja za sve delove vašeg objekta:
  • Fasade (kontaktna fasada i ventilisana fasada);
  • Pregradni zidovi;
  • Krovovi (ravni krovovi i kosi krovovi sa LDS sistemom);
  • Podovi i međuspratne konstrukcije.

  Naši proizvodi su:
  • Ploče od kamene mineralne vune;
  • Rolne i ploče od staklene mineralne vune sa ECOSE® tehnologijom;
  • Dodatna oprema za krovove i fasade:
  o Folije i membrane (LDS sistem);
  o Tiplovi, ugaone lajsne, armirana mrežica
  • Urbanscape – rešenja za zelene krovove i pejzažnu arhitekturu

  Kontakt podaci:
  Knauf Insulation doo Beograd
  Batajnički drum 16b
  11080 Zemun
  011 3310 800
  Mail: office.belgrade@knaufinsuation.com
  Website: www.knaufinsulation.rs
  Gde kupiti naše materijale: https://www.knaufinsulation.rs/distributeri

  Fabrika kamene mineralne vune u Surdulici postoji još od 1974. godine što je doprinelo da kamena vuna postane jedan od redovno upotrebljavanih izolacionih materijala na ovim prostorima.

  Nebrojeno objekata je od tada do danas izolovano kamenom vunom. Ranije su to prvenstveno bili industrijski objekti, a poslenjih desetak godina, koliko su na snazi pravilnici o energetskoj efikasnosti zgrada – kamena vuna se zatiče u svim objektima u kojima je, osim toplotne zaštite, važna i zaštita od požara, kao i zvučna zaštita.

  Kamena vuna iz Surdulice i staklena vuna iz naših fabrika u Evropi su tako, u poslednjih gotovo 5 decenija ugrađene u brojne škole, vrtiće, bolnice, domove zdravlja i domove za stare, komercijalne i sportske objekte, stambene zgrade i individualne kuće, kao i u industrijske objekte, fabrike, hale i postrojenja.

  U nastavku prikazujemo nekoliko atraktivnih stambenih objekata izgrađenih u poslednjih nekoliko godina, u kojima su Knauf Insulation kamena i staklena mineralna vuna našle svoju primenu.

  STIROPOR ILI KAMENA VUNA ZA FASADU

  STIROPOR ILI KAMENA VUNA ZA FASADU

  Na mejl adrese Knauf Insulation-a gotovo svakodnevno stižu ovakva pitanja: “Planiram da uradim demit fasadu na stambenom objektu. Radi se o porodičnoj kući, zidanoj giter blokovima, koja sa spoljašnje strane nije malterisana. Mislio sam da koristim stiropor ali neki kažu da je kamena vuna bolja. Šta mi vi preporučujete? Šta bolje izoluje i kolika je razlika u ceni? Sa kojim materijalom se brže radi?”

  zanima me više >
  savet je koristio čak 413+ korisnika
  Unifit 035 © Knauf insulation d.o.o.

  Unifit 035

  Unifit 035 – izolaciona rolna od staklene mineralne vune za izolaciju kosih krovova, sa ECOSE tehnologijom Namenjena za toplotnu i zvučnu izolaciju...

  Naturoll FIT © Knauf insulation d.o.o.

  Naturoll FIT

  Naturoll FIT – izolaciona ploča od kamene mineralne vune za izolaciju tavanice, sa ECOSE tehnologijiom Namenjena za toplotnu i zvučnu izolaciju, ka...

  U blizini mesta ZEMUN , Beograd i u okolini izvodimo:

  ZEMUN , Beograd
  Zašto izabrati Knauf insulation d.o.o.?


  10
  odlična ocena preduzeća
  41
  godina tradicije i iskustva