Prijava u profil
Za područje

  Dragan Kizić
  predstavnik preduzeća

  Pančevo, Južno-banatski
  Tel: 0646689...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2010

  KIZZA DOO PANČEVO, Pančevo

  Rušenje objekata, asfaltiranje, betoniranje, visiniski radovi, zemljani radovi, završni radovi

  i po ostatku Srbije

  Preduzeće KIZZA DOO PANČEVO aktivno je i uspešno posluje od 2010. godine. Mi smo preduzeće koje ima širok spektar građevinskih radova, u stanju smo da za vas uradimo mnoge visinske radove, zemljane radove, rušenje objekata, završni radovi u građevini, kao što su izrada čeličnih konstrukcija i izvodimo limarsko-bravarske i krovopokrivačke radove. Trudeći se da budemo najbolji u onome što radimo koristimo visokokvalitetne materijale, savremenu mehanizaciju i tehnologiju i spostvenu proizvodnu halu. Nastojimo da maksimalno ispunimo svaki postavljeni zadatak, prevaziđemo sva očekivanja klijenata i kreiramo zagarantovano kvalitetan proizvod. Izgradili smo čvrste partnerske odnose, i sa velikim zadovoljstvom pokazali da smo sposobni da odgovorimo svakom izazovu koji je bio pred nama. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Budite slobodni da nas kontaktirate.

  Gde i šta radimo
  Betoniranje
  Betoniranje temeljne ploče, betonske stepenice, betoniranje stropne ploče, betoniranje parkinga, zid od betona, betonska nadvratnik, radovi oplate, savijanje željeza za beton.
  Ponuda
  Iskop zemlje
  Iskop građevinske jame, iskop za kanale, ugradnja tampona, planiranje terena.
  Ponuda
  Rušenje objekata
  Sečenje betona, bušenje
  Dijamantno rezanje otvora za prozora i vrata, dijamantno krunsko bušenje betona, dijamantni izrez otvora za stepenište, bušenje za statičnu stabilnost.
  Ponuda
  Zemljani radovi
  Asfaltiranje
  Manualno asfaltiranje, polaganje novog asfaltnog sloja, asfaltiranje parkirališta, asfaltiranje prilaza, polaganje rubnika i priprema za asfaltiranje, obnovljeni sloj asfalta, povoljni asfalterski radovi, asfalterski izvođač.
  Ponuda
  Niskogradnja
  Lokalne ceste, parking mjesta, okretnica, fekalna kanalizacija.
  Ponuda
  Popločavanje
  Polaganje tlakovaca na dvorištu, opločenje prilaza, postavljanje tlakovaca na prilazu, polaganje tlakovaca na pločniku, postavljanje rubnika, postavljanje betonskih tlakovaca, tlak iz debala drveća, priprema podloge za tlakovce, povoljno postavljanje tlakovaca, majstor za postavljanje tlakovaca.
  Ponuda
  Visinski radovi, seča stabala
  Visinski radovi, bojanje mostova, čiščenje fasade, obnove in sanacije na visini, obrezivanje stabala, montaža konstrukcija na visini.
  Ponuda
  Bravarija, bravarske usluge
  Metaloprerađivački radovi, aluminijske konstrukcije, čelične konstrukcije, rezanje metala, staklena inox ograda, bravarski izvođač.
  Ponuda

  U blizini mesta Pančevo, Južno-banatski i u okolini izvodimo:

  Gde i šta radimo

  Rušenje objekata, asfaltiranje, betoniranje, visiniski radovi, zemljani radovi, završni radovi:

  Braničevski, Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom: