Prijava u profil

KIKA, Požarevac

postavljanje vodovodnih sistema, postavljanje kanalizacionih sistema, postavljanje grejnih sistema, odvlaživači vazduha, ventilatori

Za područje

  Dragan Pejkić
  predstavnik preduzeća

  Požarevac, Braničevski
  Tel: +381 64...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2002

  Instalaterska firma KIKAT je sinonim za kvalitetnog izvođača instalaterskih poslova preko 11 godina. Predstavništvo nam se nalazi u Požarevcu i na lokalnom tržištu predstavljamo lidera u domenu našeg poslovanja. Provereni i pouzdani instalateri koji čine našu ekipu su sposobni da realizuju manje i srednje radove. Poslovi koje najčešće obavljamo su postavljanje vodovodnih instalacija, kanalizacionih i grejnih sistema. Obzirom na respektabilne rezultate i mnoge referentne projekte koje smo realizovali, uveravamo Vas da ćemo biti najbolje rešenje ukoliko se odlučite za KIKA.

  Gde i šta radimo
  Renoviranje kupatila
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Podno grijanje, zidno grijanje, montaža radijatora, grijanje na stropu, montaža plinskog kotla, montaža peči na pelete, kotao na loživo ulje, izvedba centralnog grijanja, montažer za toplinske pumpe.
  Ponuda
  Kamini
  Samostojeći kamini na plin, kamini na drva, ugradni kamini na pelete, samostojeći kamini na bioetanol, kamini sa zagrijavenjem zraka, akumulacijsko ložišni kamini, toplovodni kamini.
  Ponuda
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Mašinske instalacije
  Podno grejanje
  Podno grijanje, podno zagrijavanje sa sistemskim pločama, vodno podno grijanje, podno grijanje s grejnom mrežom, podno grijanje dnevne sobe, podno zagrijavanje u kupaonici, terasa sa podnim grijanjem, podno grijanje za parket.
  Ponuda
  Solarni kolektori
  Kolektori za sanitarnu vodu i grijanje, ravni kolektori, cjevni solarni kolektori za grijanje, kompletni solarni sistem za grijanje i sanitarnu vodu.
  Ponuda
  Toplotne pumpe
  Toplinska pumpa za novogradnju, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinska pumpa za novoizgrađene objekte.
  Ponuda
  Vodoinstalater
  Zidno grejanje
  Niskotemperaturno zidno zagriajvanje, zidno grijanje u knauf zidovima, zidno zagrijavanje sa vodom, zidno zagrijavanje termo trakama.
  Ponuda
  Kupatila

  U blizini mesta Požarevac, Braničevski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati KIKA?


  8.8
  odlična ocena preduzeća
  20
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Postavljanje vodovodnih sistema, postavljanje kanalizacionih sistema, postavljanje grejnih sistema, odvlaživači vazduha, ventilatori:

  Braničevski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju