Prijava u profil

KATIĆ DOO VRNJAČKA BANJA

KATIĆ DOO VRNJAČKA BANJA, VRNJAČKA BANJA

Izrada električnih instalacija, montaža instalacija, trafostanice, merenje električnih i gromobranskih instalacija

Kraljevo , Novi Pazar, i po ostatku Srbije

Dragan Katić
predstavnik preduzeća

Pet hrastova 3, 36210 Vrnjačka banja
Tel: +381 36...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 1991

Preduzeće Katić DOO iz Vrnjačke Banje aktivno je na tržištu još od daleke 1991. godine i od tada do danas se uspešno bavi izvođenjem radova na izradi električnih instalacija i montaži i povezivanju opreme. Pored navedenog, bavimo se i održavanjem i servisiranje električnih instalacija i pripadajuće opreme i uređaja, izvođenjem radova na izgradnji transformatorskih stanica i merenjem električnih i gromobranskih instalacija sa izdavanjem elaborata. Prateća delatnost našeg poslovanja je iznajmljivanje električne korpe i makazaste platforme. Tradicija, iskustvo, stručnost, kvalitet su reči koje ukratko opisuju naš način poslovanja. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Vrnjačkoj Banji i poslujemo na teritoriji cele zemlje. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg poslovanja tako što čete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gromobrani

Vrnjačka Banja, Raški

Gde i šta radimo
GROMOBRANI
ALARMNI SISTEMI
ELEKTRIČAR, ELEKTROINSTALACIJE
ELEKTRIČNA MERENJA
PAMETNE KUĆE
RASVETA, OSVETLJENJE
SOLARNE ELEKTRANE
Fotonapetostni moduli, fotonaponski sustavi, postavljanje solarne elektrane.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Kraljevo , Novi Pazar, Borski, Braničevski, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Vrnjačka banja , Raški i u okolini izvodimo:

Pet hrastova 3, 36210 Vrnjačka banja
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati KATIĆ DOO VRNJAČKA BANJA?


9.2
odlična ocena preduzeća
29
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Izrada električnih instalacija, montaža instalacija, trafostanice, merenje električnih i gromobranskih instalacija:

Borski, Braničevski, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju