Prijava u profil
Za područje

  Zoran Mitrović
  predstavnik preduzeća

  Ribare, Pomoravski
  Tel: 0636015...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 1996

  JAVOR, Ribare

  betonski nameštaj, betonska galanterija, nameštaj za dvorište, drvene kuće, brvnare, behaton, popločavanje, betonski stubovi za ograde

  i po ostatku Srbije

  Preduzeće JAVOR iz Ribara je na tržištu još od 1996. godine. Osnovna delatnost naše firme jeste pre svega proizvodnja, prodaja i ugradnja betonskih ploča (livene, presovane), kao i proizvodnjom i prodajom rezane građe, montažne eko vikendice i drugo. Javor vam nudi i industrijske presovane kocke za popločavanje fabričkih dvorišta i parkinga debljine 6 i 7 cm. Proizvodimo i livene ploče debljine 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 7 i 7.5 cm za uređivanje dvorišta, trgova, bazena, staza, parkinga… Uz veliki izbor kocki svih dimenzija i oblika nudimo vam i ugradnju po najpovoljnijim cenama. Naš kvalitet je nadaleko poznat, čije poverenje nam ukazuju mnogi klijenti. Od najfinijih ploča, glatkih, ukrasnih od sada vam nudimo i betonske česme za vaša dvorišta, kao i veliki izbor ivičnjaka i kanalića svih dimentija. U našem asortimanu možete pronaći i betonske kamine i kape za dimnjake, betonske česme, dekorativne zidne i za dvorišta, ivičnjaci, kanalice, rubovi za bazene, betonske stubove, ograde, okapnice, žardinjere, parkovske klupe, stope i još mnogo toga. Stručnost, kvalitet i brzina ukratko opisuju naš način poslovanja. Nalazimo se u Jagodini (Ribare) i poslujemo na teritroiji regiona. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Gde i šta radimo
  Drvene kuće, brvnare
  Kuća iz masivnog drveta, brvnare.
  Ponuda
  Drvo, drvna građa
  Drvene ploče, rogovi, OSB ploče, oplata ploče.
  Ponuda
  Kape za dimnjak
  Drvene ograde
  Drvene balkonske ograde, ograde od tikovine, drvena ograda od vertikalnih dasaka.
  Ponuda
  Baštenske kućice
  Betonska galanterija
  Dekorativni kamen
  Lomljeni kamen na cokli, postavljanje veštačkog kamena, kamena obloga na stepenicama.
  Ponuda
  Popločavanje
  Uređenje dvorišta popločavanjem, popločavanje parkinga, popločavanje kolovoza, ivičnjaci u dvorištu, popločavanje granitnim kockama, popločavanje balvanima, nasipanje za izgradnju prilaza, popločavanje dvorišta, majstor za pravljenje staza.
  Ponuda
  Teraco kamen
  Industrijski podovi
  Betonski podovi s nasipanjem, nasipanje poda u garaži.
  Ponuda

  U blizini mesta Ribare, Pomoravski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati JAVOR?


  9.7
  odlična ocena preduzeća
  28
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Betonski nameštaj, betonska galanterija, nameštaj za dvorište, drvene kuće, brvnare, behaton, popločavanje, betonski stubovi za ograde:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom: