Prijava u profil

JASPIS NAMEŠTAJ DOO NOVI SAD

JASPIS NAMEŠTAJ DOO NOVI SAD,

nameštaj po meri, nameštaj za kuću, kuhinjski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, i po ostatku Srbije

Vladimir Gajanić
predstavnik preduzeća

Stjepana mitrova ljubiše 12, 21000
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2015

Preduzeće JASPIS NAMEŠTAJ DOO iz Novog Sada aktivno je na tržištu od 2015. godine i uspešno se bavi dizajniranjem i proizvodnjom nameštaja po meri. Ukoliko vam je potrebna kuhinja po meri, kancelarijski i kompjuterski stolovi, kancelarijski ormani, nameštaj od pločastih materijala, kompletan program kancelarijskog nameštaja mi smo pravi izbor za vas. Dizajniranje, projektovanje i na kraju samu proizvodnju nameštaja prepustite nama, na vama je samo da poželite, a mi ćemo to da ostvarimo. Klijenti imaju mogućnost odabira vrste materijala, boju i dezen ili jednostavno da kažu svoje ideje a mi ćemo da ih realizujemo. U svom poslovanju smo profesionalni, brzi i pedantni, te se uvek trudimo da poverene poslove završimo u predviđenim rokovima. Naš tim može da realizuje sve vrste poslova, od same ideje pa do montaže nameštaja - kvalitetno, pouzdano i brzo. Nalazimo se u Novom Sadu i poslujemo na teritoriji grada i regije u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u kvalitet i savremen unikatan dizajn našeg nameštaja, i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Gde i šta radimo
DEČJE SOBE
Namještaj dječje sobe, oprema mladenačke sobe, krevet na kat u dječjoj sobi.

Ponuda
DNEVNE SOBE
KUHINJE
Moderna kuhinja po mjeri, kuhnja po meri u klasičnom stilu, kuhinja po meri u klasičnom stilu, drvena kuhinja, kuhinjska ploča.

Ponuda
NAMEŠTAJ PO MERI
SASTAVLJANJE NAMEŠTAJA, KUHINJE
Montaža namještaja, demontaža namještaja, montaža kuhinje, odvoz namještaja, montaža trgovinske opreme.

Ponuda
SPAVAĆE SOBE
Bračni krevet po mjeri, nočni ormarići po mjeri, ormari za spavaču sobu.

Ponuda
STOLAR
UGRADNI PLAKARI
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Južno-bački, Mačvanski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Stjepana mitrova ljubiše 12, 21000
Zašto izabrati JASPIS NAMEŠTAJ DOO NOVI SAD?


9.2
odlična ocena preduzeća
5
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, nameštaj za kuću, kuhinjski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe :

Južno-bački, Mačvanski, Sremski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju