Prijava u profil
IVAN STOJADINOVIĆ PR USLUGE UREĐENJA I ODRŽAVANJA OKOLINE HORTING DIZAJN PARAĆIN

IVAN STOJADINOVIĆ PR USLUGE UREĐENJA I ODRŽAVANJA OKOLINE HORTING DIZAJN PARAĆIN, PARAĆIN

Pejzažna arhitektura, hortikulutra, održavanje dvorišta, parkova i zelenih površina, uklanjanje stabala, ozelenjavanje, ružičnjaci

Ćuprija, Jagodina, Paraćin, i po ostatku Srbije

Ivan Stojadinović
predstavnik preduzeća

Kralja petra prvog 53d, 35250 Paraćin
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2013

Preduzeće Horting Dizajn iz Paraćina se uspešno, već duži niz godina bavi poslovima projektovanja, izvođenja i održavanja zelenih površina. Pre izvođenja radova na uređenju zelene površine, naš tim koji se sastoji od inženjera pejzažne arhitekture i hortikulture, će isplanirati svaki detalj i korak koji je neophodan da bi bilo koji prostor koji se ozelenjava dobio svoj konačan izgled, bilo da se radi o dvorištu, parku, terasi, balkonu ili bilo kom drugom delu objekta ili poslovnog prostora. U našoj ponudi se nalaze radovi čišćenja i pripreme terena, uređenje vrta, sadnja biljaka i cveća, postavljanje sistema za navodnjavanje, izrada fontana, bazena, nabavka i postavljanje žardinjera, saksija, solarnih lampi kao i drugih ukrasnih elemenata. Takođe, bavimo se i poslovima održavanja vaših zelenih površina, postavljanjem i održavanjem ružičnjaka, kao i uklanjanjem stabala i oblikovanjem krošnji drveća. U svom poslovanju smo profesionalni, efikasni, tačni i uvek se trudimo da ispunimo sve želje i očekivanja naših klijenata. Mi poštujemo i poznajemo prirodu, a klijente uvažavamo i cenimo. Poslujemo na pomoravske regije, grada Beograda, ali i šire, u skladu sa obimo predviđenih poslova. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju, kontaktirajte nas.


Pejzažna arhitektura

Paraćin, Pomoravski

Gde i šta radimo
PEJZAŽNA ARHITEKTURA
Ideje za uređenje okućnice, nacrt za uređenje vrta, cjelovita sadnja, 3D vizualizacija vrta, renovaciaj vrta.

Ponuda
ZELENI KROVOVI
Klasični zeleni krov, drenaža zelenog krova, zaštita zelenog krova, zemlja za zeleni krov.

Ponuda
HORTIKULTURA, BAŠTA, DVORIŠTE
UREĐENJE DVORIŠTA
VISINSKI RADOVI
Visinski radovi, bojanje mostova, čiščenje visokih prozora, obnove in sanacije na visini, sječa, montaža konstrukcija na visini.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Ćuprija, Jagodina, Paraćin, Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Paraćin , Pomoravski i u okolini izvodimo:

Kralja petra prvog 53d, 35250 Paraćin
Ocene stranaka
8.5/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati IVAN STOJADINOVIĆ PR USLUGE UREĐENJA I ODRŽAVANJA OKOLINE HORTING DIZAJN PARAĆIN?


8.5
odlična ocena preduzeća
7
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Pejzažna arhitektura, hortikulutra, održavanje dvorišta, parkova i zelenih površina, uklanjanje stabala, ozelenjavanje, ružičnjaci:

Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju